Yandex Metrica

Aracı görenler hayretle baktı! Freni patlayan otomobil bin parçaya bölündü!

Aracı görenler hayretle baktı! Freni patlayan otomobil bin parçaya bölündü!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Freninin patlaması sonucu kontrolden çıkan otomobil, binbir parçaya bölünerek  yola saçıldı. Otomobilin adeta bin parçaya bölündüğü kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Gündem

03.07.2024, 14:11

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, 07 AAB 978 plakalı Tofaş marka otomobil, freninin patlaması sonucu kontrolden çıkarak tuz buz oldu. 

Son dakika: İstanbul'da 7 katlı bina kısmen çöktü! Valilikten ilk açıklama geldi Son dakika: İstanbul'da 7 katlı bina kısmen çöktü! Valilikten ilk... Haberi Görüntüle

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ 

Denizli-İzmir kara yolunda seyir halinde olan araç, Hacieyüplü Kavşağı'nı geçtikten sonra süratli olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak ağaçlara çarptı.

Eylem Tok ve katil oğlunun yargılandığı davada yeni gelişme: 2 milyon dolar teklif ettiler! Eylem Tok ve katil oğlunun yargılandığı davada yeni gelişme: 2... Haberi Görüntüle

ARAÇ TUZ BUZ OLDU 

Çarpışmanın şiddetiyle paramparça olan otomobilin ön tarafı çarptığı ağaca takılı kalırken, kopan motoru ve diğer parçaları yola savruldu. Kazada otomobilde bulunan 6 kişiden 5'i yaralandı.Yoldan geçen diğer sürücülerin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İstanbul'da 5 katlı binada büyük yangın: Mahsur kalanlar var İstanbul'da 5 katlı binada büyük yangın: Mahsur kalanlar var Haberi Görüntüle

YARALILARIN DURUMU AĞIR 

Tedavi altına alınan yaralılardan ikisinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken  ekipler aracın kopan parçalarının başka bir kazaya neden olmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan temizlik çalışmalarının ardından yoldaki trafik normale döndü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading