Sitede Ara

Aranan firari teröristlerin listesindeydi! TUSAŞ'a saldıran kadın teröriste dair yeni detaylar ortaya çıktı!

Aranan firari teröristlerin listesindeydi! TUSAŞ'a saldıran kadın teröriste dair yeni detaylar ortaya çıktı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısında hain eylemi gerçekleştiren kadın teröristin kimliği belli oldu. Teröristin Hakkari HDP ilçe başkanı PKK'lı Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edilirken kimliğiyle ilgili yeni detaylarda ortaya çıktı.   

Gündem

26.10.2024, 15:28

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ)’a gerçekleştirilen terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin PKK mensubu Mine Sevjin Alçiçek olduğu belirlendi. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, saldırıya katılan teröristin kimliği netleşti.

Polise alçak saldırının detayları belli oldu: 7 kez sırtından bıçaklamıştı: Zanlının verdiği ifade herkesi şok etti! Polise alçak saldırının detayları belli oldu: 7 kez sırtından bıçaklamıştı:... Haberi Görüntüle

2015 YILINDAN BERİ ARAMA LİSTESİNDEYDİ 

Firari olan Alçiçek hakkında, 'Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak', 'Terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Terör örgütüne üye olmak' suçlarından 20 Ağustos 2015'ten bu yana arama kararı bulunduğu öğrenildi.

Son dakika... İstanbul Sefaköy durağında metrobüs yangını! Son dakika... İstanbul Sefaköy durağında metrobüs yangını! Haberi Görüntüle

ÜÇ TERÖRİSTİN CENAZESİNE KATILMIŞ 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan'daki yerleşkesine yönelik terör saldırısına katıldığı açıklanan Mine Sevjin Alçiçek'in, Hakkari Kent merkezinde 7 Nisan 2015'te bir, 19 Haziran 2015'te iki ve 26 Haziran 2015'te de bir teröristin cenazesine katıldığı görüntülerle saptandı. 

İptal edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri belli oldu! İptal edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri belli... Haberi Görüntüle

PKK YÜRÜYÜŞÜNDE YER ALDI 

Alçiçek'in, 22 Haziran'da ise terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan lehine düzenlenen yürüyüşte yer aldığı da tespit edildi.

Alçiçek'in, 14 Ağustos 2015’te Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve HDP'li yöneticilerin yaptığı sözde "özyönetim" açıklamasına da katıldığı saptandı. Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2015'te katıldığı yasa dışı gösteri ve eylemler nedeniyle Alçiçek hakkında "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Terör örgütüne üye olmak" suçlarından soruşturma başlatıldı. Firari olan Alçiçek'in 20 Ağustos 2015'ten bu yana arandığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading