Yandex Metrica

Sitede Ara

'Arapları Yıldırma' adlı grup açmışlardı: Irkçı operasyon valilik duvarına tosladı!

'Arapları Yıldırma' adlı grup açmışlardı: Irkçı operasyon valilik duvarına tosladı!

Suriyelilere saldırmak için organize olan 'Bursa Arapları Yıldırma' adlı Telegram grubunun yöneticisi F.K. gözaltına alındı. Provokasyon yapan hesaplara karşı harekete geçen Bursa Valiliği provokatör söylemlerde bulunan bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Gündem

02.07.2024, 18:28

Kayseri'de başlayan ve Türkiye geneline yayılan ırkçı eylemlerin fitilini ateşleyen hesaplar bir bir gözaltına alınmaya devam ediyor. 

6 ilde DEAŞ operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı 6 ilde DEAŞ operasyonu: Çok sayıda şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

TELEGRAM'DA "ARAPLARI YILDIRMA" GRUBU

Irkçı eylemlerin merkezlerinden biri olan Bursa'da "Arapları Yıldırma" adlı Telegram grubu açılmıştı. Bursa Valiliği provokasyon yapan hesaplara karşı harekete geçti ve bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu. 

Eski Yunanistan Başbakanı Papandreu'dan Türkiye'ye çağrı: 'Beraber hareket edelim' Eski Yunanistan Başbakanı Papandreu'dan Türkiye'ye çağrı: 'Beraber hareket edelim' Haberi Görüntüle

PROVOKATÖR VALİLİK DUVARINA TOSLADI

Bursa Valiliği konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

Çeşitli sosyal medya platformlarında "Arapları Yıldırma" vb. isimlerle gruplar oluşturarak vatandaşlarımızı kin ve düşmanlığa sevk edecek şekilde provokatör söylemlerle Bursa'mızda huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik paylaşımlar yapan F.K. isimli hesap yöneticisi yakalanarak gözaltına alınmış olup Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli şekilde adli işlemleri devam etmektedir. Bu şekilde provokatör faaliyetlere kesinlikle müsamaha gösterilmeyecektir. Türkiye bir hukuk devletidir.

Öğretmen 2. yer değiştirme başvurusu | İl içi ve il dışı isteğe bağlı atama ne zaman? Öğretmen 2. yer değiştirme başvurusu | İl içi ve il... Haberi Görüntüle

"HİÇ BİR GEREKÇE ŞİDDETİ MAZUR GÖSTEREMEZ"

Güvenlik güçlerimiz suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla devam ettirmektedir. Bursa'mız tarih boyunca farklı kültür ve milletlerden insanların bir arada barış içinde yaşadığı, hoşgörü ve kardeşliğin simgesi olmuş kadim bir şehirdir. Toplumumuzdaki huzur ve güvenliği sağlamak hepimizin ortak görevidir. 

Hiçbir gerekçe şiddeti mazur gösteremez. Bu nedenle herhangi bir provokasyona kapılmadan yasalara ve insani değerlere uygun hareket etmeye davet ediyoruz. Şehrimizde huzuru ve güveni sağlamak adına emniyet güçlerimizin çalışmalarını kararlılıkla devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading