Arda Güler Juventus'a mı gitti? Arda Güler Real Madrid'den ayrıldı mı?

Arda Güler Juventus'a mı gitti? Arda Güler Real Madrid'den ayrıldı mı?

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli futbolcu Arda Güler'in takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenirken Juventus'un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım sonrası Arda Güler Juventus'a mı gitti? soruları sorulmaya başlandı. Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Gündem

21.10.2024, 18:18

İtalyan devi Juventus'un X'teki resmi hesabından yapılan bir paylaşım kafaları karıştırdı. Real Madrid'de forma şansı bulamayan ve kendisine takım aradığı iddia edilen Arda Güler hakkında gelen bir paylaşım herkesi şaşırttı. Juventus'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Arda Güler'in transfer edildiği duyurulmuştu.

TRT'den kıyafet mesajı: Gülen'in ölüm haberini Tijen Karaş'ın kıyafetiyle verdi! TRT'den kıyafet mesajı: Gülen'in ölüm haberini Tijen Karaş'ın kıyafetiyle verdi! Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER JUVENTUS'A MI TRASFER OLDU?

İngilizce resmi hesabından gelen paylaşıma dair detaylar çok geçmeden belli oldu. İtalyan devi Juventus, İngilizce resmi hesabında hacklendiği belirtildi. Sayfayı ele geçirenlerin yapmış olduğu paylaşım kısa sürede dünya futbol gündemine oturdu. Juventus kulübü sosyal medya hesabından yayınladığı bilgilendirme mesajında İngilizce yayın yapan sayfalarının hacklendiğini ve söz konusu paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

Arda_Güler_Juventus_transfer.JPG

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading