Arina Glazunova kimdir? TikTok fenomeni Arina Glazunova öldü mü?

Arina Glazunova kimdir? TikTok fenomeni Arina Glazunova öldü mü?

Sosyal medya fenomeni Arina Glazunova Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te şarkı söylediği sırada yaşadığı bir kaza sonucu hayatını kaybetti. "Son Kez" adlı şarkıyı seslendirirken üst geçitten düşen genç fenomenin ölümü sevenlerini yasa boğdu. Arina Glazunova'nın kim olduğu ise merak edilip araştırılmaya başlandı.

Gündem

05.10.2024, 10:31

Özellikle TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiren Rus sosyal medya fenomeni Arina Glazunova Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te tatil için bulunuyordu. Genç fenomen kameralar kayıttayken şarkı söyleyerek ilerlediği yoldan düşerek hayatını kyabetti. 24 yaşındaki Arina Glazunova dans ederken bir alt geçide düştü. Genç fenomenin ölümü üzerina alt geçide çiçekler bırakıldI.

Bakan Fidan'dan kritik temas: ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile New York'ta bir araya geldi Bakan Fidan'dan kritik temas: ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile New... Haberi Görüntüle

ARİNA GLAZUNOVA KİMDİR?

Arina Glazunova 24 yaşındaydı. Rus sosyal medya fenonemi TikTok paylaşımlarıyla adını duyurmuştu.

Arina Glazunova tatil çin bulunduğu Gürcistan'da şarkı söyleyip dans ederek ilerlediği yolda alt geçide düşerek hayatını kaybetti. 

Glazunova'nın "son kez" adlı şarkıyı seslendirdiği kayıtlarda görüldü. 

Gece saatlerinde arkadaşlarıyla Tiflis sokaklarında turlayan Arina Glazunova Rus şarkı grubu Hunger Boys'un “son kez” adlı şarkısıyla dans ederek yolda ilerliyordu. Bu sırada kamera da kayıttaydı. Genç kız birden alt geçide düştü. 

O anlarda yaşanan panik ve korku kameraya yansıdı. 

Yerel basında, Glazunova’nın olayın ardından hastaneye kaldırıldığı, ancak başından yaralanan ve boynu kırılan genç kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

Glazunova’nın arkadaşının o an yaşadığı panik anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Altgeçidin kenarlarında ise korkuluk bulunmaması tepkileri çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading