Yandex Metrica

Arkadaşını çekiçle öldürdü eğlence mekanına koştu: İfadesi 'pes' dedirtti

Arkadaşını çekiçle öldürdü eğlence mekanına koştu: İfadesi 'pes' dedirtti

Ankara'da, tartıştığı arkadaşı Ü.U'yu çekiçle başına vurarak öldüren ve daha sonra evi yakarak olayı yangın gibi göstermeye çalışan 62 yaşındaki S.K., eğlence mekanında polis ekiplerince yakalandı. S.K., ifadesinde "Son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi.

Gündem

24.09.2024, 12:35

Ankara'da dün korkunç bir cinayet işlendi. Tartıştığı arkadaşını çekiçle öldüren zanlı eğlence mekanında yakayı ele verdi.

Dün sabah saatlerinde Yaşamkent Mahallesi'nde bir evde çıkan yangının ardından olay yerine gelen ekipler, Ü.U. isimli şahsın cesedi bulundu.

11 Eylül Manisa'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede oldu? Merkez üssü neresi? 11 Eylül Manisa'da deprem mi oldu? Deprem nerede, hangi ilçede... Haberi Görüntüle

BAŞINA DARBE ALMIŞ

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, yalnız yaşadığı öğrenilen Ü.U'nun başına darbe aldığı ve düşme süsü verilerek öldürüldüğü belirlendi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili, çevredeki iş yerleri ve apartmanların güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alırken 62 yaşındaki şüpheli S.K'nin hadiseden kısa bir süre önce evden çıktığını tespit etti.

Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Kaza yapan adama yardıma geldiler! Soyup gittiler Haberi Görüntüle

EĞLENCE MEKANINDA YAKALANDI

Korkunç olayın ardından sonrası kimliğinin tespit edilme ihtimalini değerlendiren şüpheli polis ekiplerini yanıltmak amacıyla AŞTİ'ye gelerek bir süre burada seyahat edecek yolcu görüntüsü verdi.

Yapılan takibin ardından zanlının Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanında olduğu belirlendi. Eğlence mekanında yakalanan zanlı, polise verdiği ilk ifadesinde suçunu itiraf ederek, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim." dedi.

Zanlının, Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading