Yandex Metrica

Artvin'de sel felaketi: Vali Cengiz Ünsal son durum hakkında bilgi verdi

Artvin'de sel felaketi: Vali Cengiz Ünsal son durum hakkında bilgi verdi

Artvin'deki şiddetli yağışlar sellere ve heyelana neden olurken Vali Cengiz Ünsal yaptığı açıklamayla yüreklere su serpti. Ünsal, Arhavi, Hopa ve Borçka'da yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan ile taşkınlarda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını söyledi.

Gündem

17.09.2024, 01:57

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla Arhavi ve Hopa kaymakamlıklarında "Kriz Masası Durum Değerlendirme" toplantısı yaptı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Ünsal, öğleden sonra hızlanan yağış nedeniyle Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde heyelanlar ve taşkınlar meydana geldiğini söyledi. Taşkın ve heyelanlarda can kaybı ve yaralanma olmadığını bildiren Vali Ünsal ancak bazı yolların ulaşıma kapandığını duyurdu. Bu yolların açılması için çalıştıklarını ifade eden Vali, olası yeni yağış ve taşkın risklerine karşı teyakkuz halinde olduklarını söyledi. 

Son dakika: Narin cinayetinde tutuklanan amcayla ilgili yeni gelişme! Telefon kayıtlarına ulaşıldı Son dakika: Narin cinayetinde tutuklanan amcayla ilgili yeni gelişme! Telefon... Haberi Görüntüle

"TEYAKKUZ HALİNDEYİZ"

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Cengiz Ünsal şunları kaydetti:

"Çok şükür herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştır. Ancak meydana gelen heyelanlar neticesinde Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerimize bağlı toplam 32 köy yolu ulaşıma kapanmıştır. Valiliğimizin koordinesinde İl Özel İdaresi, Karayolları, DSİ ve Belediye ekipleri tarafından, kapanan köy yollarını açma çalışmalarımız devam etmektedir. İlimiz genelinde ve özellikle Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerimizde meydana gelebilecek acil durumlara hızlı ve etkili müdahale edebilmek için tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Halkımızın güvenliği için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Olası yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerimizle teyakkuz halindeyiz."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading