Yandex Metrica

Sitede Ara

Asım Pars kimdir, neden öldü? Eski milli basketbolcu Asım Pars ölü bulundu!

Asım Pars kimdir, neden öldü? Eski milli basketbolcu Asım Pars ölü bulundu!

Bir zamanlar parkede efsane gibi esne ve Türkiye Milli takım formasını da giyen Asım Pars'tan acı haber geldi. Asım Pars'ın yaşadığı evinde ölü bulunduğu açıklandı. Asım Pars, neden öldü soruları sorulmaya başlandı ancak yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Peki Asım Pars kimdir?

Gündem

23.09.2024, 15:54

Eski milli basketbolcu Asım Pars'tan gelen haber basketbol camiasını yasa boğdu. Asım Pars yaşamını Bosna Hesek'te sürdürüyordu. Pars'ın yaşadığı evinde ölü olarak bulunduğu açıklandı.

Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden kutlanır? Cadılar Bayramı nasıl ortaya çıktı, anlamı ne? 2024 Halloween neden... Haberi Görüntüle

ASIM PARS NEDEN ÖLDÜ?

Asım Pars'ın ölüm nedenine ilişkin resmi bir açıklama henüz gelmedi. Asım Pars'ın ölüm nedeninin yapılacak incelemeler sonucu açıklanması bekleniyor. Asım Pars 2001 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda kadroda yer almıştı. 

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

ASIM PARS KİMDİR? 

Asım Pars, 1 Nisan 1976'da dünyaya geldi. Bosna asıllı Türk basketbolcu Asım Pars Türkiye Milli Takım formasını da giymiştir. Çeşitli organizasyonlarda kadroda yer alan Asım Pars . 2.13 metre boyunda ve 105 kilo ağırlığındaydı. Pivot pozisyonunda görev yapıyordu. 

Galatasaray ve Tuborg'da forma giyerek kendisini geliştirdi. Türk vatandaşlığı aldı.

2006-2007 sezonu başında Rusya Ligi takımı Lokomotiv Rostov'a transfer oldu.

2007-2008 sezonunda Pınar Karşıyaka takımına transfer olmuştur.

Deneyimli basketbolcu 23 Eylül 2024’de Bosna'da öldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading