Yandex Metrica

Sitede Ara

Asker ve polis düşmanları yine devrede! Yardım taşıyan şoförü arayıp 'Asker bizi koruyamadı' diye röportaj ver dediler

Asker ve polis düşmanları yine devrede! Yardım taşıyan şoförü arayıp 'Asker bizi koruyamadı' diye röportaj ver dediler

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası bütün Türkiye yardım için son enerjisine kadar seferber olurken Türkiye düşmanları yine devreye girdi. Bir kamyon şoförü çektiği videoda birinin kendisini arayarak, 'Asker polis beni koruyamadı diye röportaj ver' dediğini söyledi.

Gündem

05.05.2024, 17:50

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye ve dünya deprem bölgesine yardım etmek için seferber oldu. 

Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Haberi Görüntüle

BİR TARAFTA MİLLET BİR TARAFTA MİLLET DÜŞMANLARI 

Dünyanın dört bir yanından yardımlar gelirken devlet ve millet tüm kurumları ile enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için seferber oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı: Sel felaketinden etkilenen Türkiye'den Bangladeş'e yardım eli! Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaştı: Sel felaketinden etkilenen Türkiye'den Bangladeş'e yardım eli! Haberi Görüntüle

'ASKER POLİS BENİ KORUYAMADI DİYE RÖPORTAJ VER'

Deprem bölgesine akın akın yardımlar gelirken bir grup hain, Türk askeri ve polisini hedef aldı. 

9 Eylül (bugün) Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün EGO otobüs, metro öğrencilere bedava mı? 9 Eylül (bugün) Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün EGO otobüs,... Haberi Görüntüle

TÜRK ASKERİNİ HEDEF ALDILAR 

Bölgeye yardım taşıyan bir kamyon şoförü çektiği videoda birilerinin kendisini aradığını ve 'Asker polis beni koruyamadı diye röportaj ver' diyerek yalan söylemesini istediğini belirtti. 

Söz konusu videoda sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, vatandaşlar konunun üzerine gidilmesi gerektiğini beyan etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading