Aşkın Gerçek Yüzü 2. sezon ne zaman çıkacak? Deceitful Love yeni sezon yayınlanacak mı?

Aşkın Gerçek Yüzü 2. sezon ne zaman çıkacak? Deceitful Love yeni sezon yayınlanacak mı?

Aşkın Gerçek Yüzü dizis Netflix'te 9 Ekim Çarşamba günü gösterime girdi. Dizi Türkiye'de en çok izlenenler listesinde birinci sırada yer alıyor. Dizinin tüm bölümlerini bitirenler merakla 2. sezon çıkış tarihini bekliyor.

Gündem

11.10.2024, 10:15

Aşkın Gerçek Yüzü Netflix'te 9 Ekim'de yayınlanmaya başlandı. Toplamda 6 bölümden oluşan dizi dünya genelinde olduğu kadar Türkiye'de ses getirdi. Türkiye'de Netflix'in en çok izlenen dizileri listesinde zirvede bulunan Aşkın Gerçek Yüzü dizisinin tüm bölümlerini izleyen dizi severler heyecanla 2. sezonun çıkıp çıkmayacağını araştırmaya başladılar. Aşkın Gerçek Yüzü 2. sezon ne zaman çıkacak? Deceitful Love yeni sezon yayınlanacak mı? soruları dizi severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Son dakika... Mahkeme sosyal medya platformu Discord'a erişim engeli getirdi Son dakika... Mahkeme sosyal medya platformu Discord'a erişim engeli getirdi Haberi Görüntüle

AŞKIN GERÇEK YÜZÜ 2. SEZON EN ZAMAN ÇIKACAK?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te Aşkın Gerçek Yüzü adlı dizi 9 Ekim'de gösterime girdi. Mini dizinin 2. sezonunun yayınlanması beklenmiyor. Dizi toplamda 6 bölümden oluşuyor. 

Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Bu bölgeler havadan aşı atılacak! Bakanlık kritik açıklamada bulundu Haberi Görüntüle

AŞKIN GERÇEK YÜZÜ KONUSU NEDİR?

Gold Digger dizisinin İtalyan uyarlaması Aşkın Gerçek Yüzü yaşı ilerlemiş bir kadının kendisinden yaşça küçük bir erkeğe aşık olmasını konu ediniyor. 

Gabriella Amalfi Sahili'ndeki prestijli bir otelin başında bulunan 60'lı yaşlarında bir kadındır. Gabriella'nın sıradan hayatı Elia ile tanışmasıyla değişir. 

Gabriella aradaki yaş farkı nedeniyle elştirilir. Gabriella, Elia için her şeyi, hatta çocuklarıyla olan ilişkisini ve onların mirasını bile riske atmaya hazırdır.

İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? İstanbul Boğazında çarpışan gemiler hangi ülkenin? Haberi Görüntüle

AŞKIN GERÇEK YÜZÜ OYUNCULARI KİMLER?

Monica Guerritore

Rolü : Gabriella

Giacomo Gianniotti

Rolü : Elia

Dharma Mangia Woods

Rolü : Giulia

Denise Capezza

Rolü : Marina

Fabrizia Sacchi

Rolü : Delia

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading