Yandex Metrica

Aşkına karşılık alamadı genç adamı vahşice katletti! Aşık psikopat itirafıyla kan dondurdu!

Aşkına karşılık alamadı genç adamı vahşice katletti! Aşık psikopat itirafıyla kan dondurdu!

İstanbul'da Meryem H. isimli genç bir kadın aşkını itiraf ettiği Halil Ö. tarafından reddedilmeyi hazmedemedi. Genç kadın önce beysbol sopasıyla Halil Ö.'yü öldürdü sonrasında ise cesedini parka götürerek benzin döküp yaktığını itiraf etti. 

Gündem

23.06.2024, 17:42

İstanbul'da akıl almaz bir olay yaşandı. İddiaya göre, 11 Mayıs günü İstanbul Fatih'te 28 yaşındaki Meryem H. 31 yaşındaki Halil Ö'ye karşı duygular beslediğini ve yanına giderek itirafta bulunduğu öğrenildi. Ancak Halil Ö'nün, Meryem H'nin duygularına karşılık vermediği ve bunu üzerine olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya'da Lula ile bir araya geldi: İtalya'da Gazze diplomasisi Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya'da Lula ile bir araya geldi:... Haberi Görüntüle

BEYSBOL SOPASIYLA SALDIRDI

İkilinin bisiklet farı almak için görüştükleri sonrasında ise Halil Ö.'nün kadının ikamet etitiği yere geldiğinde ise beyzbol sopası ile 2 kez başına sert darbe aldığı öğrenildi. Halil Ö'nün kafasından kan gelmesinin ardından yere yığıldığı ve saldırganın ise havluya müdahale ettiği öğrenldi. 

Son dakika: Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısırlı mevkidaşı Şükrü ile Gazze diplomasisi Son dakika: Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısırlı mevkidaşı Şükrü ile Gazze... Haberi Görüntüle

CESEDİ PARKA GÖTÜRÜP YAKTI

Ancak iddiaya göre Halil Ö'nün öldüğünü sonrasında ise cesedini bir halıya sararak üzerini poşetle kapatıp el arabasıyla dışarıya taşıdığı öğrenildi. Saldırgan cani aşık ise el arabasıyla taşıdığı cesedi ise parka getirerek benzin döküp yaktı. 

Engelli araç satış süresi 10 yıla mı çıktı? Engelli ÖTV muafiyeti ile alınan araç 10 yıl satılamaz mı? Engelli araç satış süresi 10 yıla mı çıktı? Engelli ÖTV... Haberi Görüntüle

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Parkta bulunan vatandaşlar ise küle dönen cesedi fark etmesinin ardından polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürürken olay yerindeki güvenlik kameraları incelendi. 

Meryem H'nin evine operasyon düzenlenmesinin ardından ise karakolda ifadesi alındı. İfadesinin ardından can aşık hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Meryem H hakkında ise 'Kasten Öldürme' suçundan müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading