Atakan Karazor kimdir? Atakan Karazor olayı ne, neden yargılanıyor?

Atakan Karazor kimdir? Atakan Karazor olayı ne, neden yargılanıyor?

Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Atakan Karazor mill itakım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Atakan Karazor'un 2022 yazında yaşadığı bir olay nedeniyle A Milli Aday kadrosuna dahil edilmesi üzerine ise tartışmalar yaşanmaya başlandı. Peki Atakan Karazor olayı ne, neden yargılanıyor? Atakan Karazor İbiza'da18 yaşında bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmış ve kefaretle serbest bırakılmıştı.

Gündem

08.10.2024, 15:30

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Atakan Karazor'un Türk Milli Takım'a davet edilmesi üzerine tartışmalar elevlendi. Cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanan ve bir süre sonra kefaletle serbest bıraklan Atakan Karazor'un cinsel saldırı davası davası devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyon'u Başkan Vekili Ceyhun Kazancı Atakan Karazor'un masum olduğuna ikna olduklarını söyledi.

MSB, acı haberi duyurdu! Şehidimiz var MSB, acı haberi duyurdu! Şehidimiz var Haberi Görüntüle

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?

Atakan Karazor 13 Ekim 1996'da dünyaya geldi. Almanya'da büyüken Atakan Karazor futbol yaşantısına  Borussia Dortmund II'de başladı. Buradaki performansının ardından 2. Bundesliga'da iki sezon Holstein Kiel'de top koşturdu. 

Türk asıllı Alman profesyonel futbolcu Atakan Karazor orta saha pozisyonunda oynuyor. 

Karazor 2019 yılında Stuttgart'a katıldı ve helen Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart forması giymektedir.

Atakan Karazor'un adı dahil olduğu cinsel saldırı iddiası ile gündeme geldi. Oyuncunun İspanya'nın İbiza tatil bölgesinde 18 yaşındaki bir kıza arkadaşlarıyla birlikte tecevüz ettiği iddia edilmişti. 

Atakan Karazor 6 hata gözaltında kaldıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

Atakan Karazor'un cinsel saldırı davası ise devam ediyor.

Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi, hangi kanalda? Twente Fenerbahçe maçı TRT1'de neden yok? FB-Twente maçı şifreli mi,... Haberi Görüntüle

ATAKAN KARAZOR OLAYI NEDİR?

Atakan Karazor, arkadaşıyla beraber 18 yaşında bir kıza tecavüz etmekle suçlanıyor. Bu suçlama ile ilgili yargılama devam ediyor. 

İspanya'daki İbiza Adası'nda yaşanan olay dünya gündemine oturmuştu. 

Atakan Karazor ile arkadaşı Jaskaran T.D. İspanya'da gözaltına alınmıştı.

Eğlence mekanında tanıştıkları 18 yaşındaki kadınla ilişki yaşayan Atakan Karazor ve Jaskaran T.D. hakkında tecavüz suçlamasıyla dava açılmıştı.  

Atakan Karazor 6 hafta gözaltında kaldıktan sonra 50 bin euro kefaletle serbest bırakılmıştı. 

2022 yılında başlayan dava devam ederken Atakan Karazor'un Türkiye A Milli Takımı'na davet edilmesi tartışmaları alevlendirdi. 

Askeri üs bölgesi tespit etti! Narin Güran cinayetinde korkunç gelişme: 150 metre kucağında taşımış Askeri üs bölgesi tespit etti! Narin Güran cinayetinde korkunç gelişme:... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIM'DAN ATAKAN KARAZOR AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Sorumlusu Ceyhun Kazancı "Hukukta tabi masumiyet karinesi diye bir şey var. Suçu kanıtlanana kadar tabii ki masum zaten Almanya'da şu anda Stuttgart'ta. Onu da söylemem lazım. Tabii daha fazla bilgi veremiyoruz dava devam ettiği için. Psikolojik şiddete de karşıyız. Yarın öbür gün allah korusun.. Masum olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading