Sitede Ara

Atakan Şahin Erdoğan kimdir? Kahramanca savunurken şehit düştü

Atakan Şahin Erdoğan kimdir? Kahramanca savunurken şehit düştü

TUSAŞ'ın Ankara Kahramankazan ilçesinde bulunan tesislerine teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 vatandaşımız şehit düştü. Şehitlerimizin isimleri belli oldu. Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan'ın da şehit düştüğü açıklandı. Atakan Şahin Erdoğan’ın kim olduğu ve nereli olduğu merak ediliyor. 

Gündem

24.10.2024, 09:22

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) tesislerine terör saldırısı yapıldı. Kalleş teröristlerin saldırısında çok sayıda vatandaşımız şehit oldu. Gelen son açıklamalara göre 5 kişi şehit düşerken 22 kişi de yaralandı. Terör saldırısında şehit olanlar arasında güvenlik görevlisi olarak görev yapan Atakan Şahin Erdoğan da yer alıyor.

Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı ne zaman? MB faiz indirecek mi? Merkez Bankası Ekim ayı faiz kararı ne zaman? MB faiz... Haberi Görüntüle

ATAKAN ŞAHİN ERDOĞAN KİMDİR?

Atakan Şahin Erdoğan TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısında şehit düştü. Atakan Şahin Erdoğan'ın TUSAŞ'ta güvenlikçi olarak çalıştığı öğrenildi. 

Saldırganlara karşı kahramanca direnen Atakan Şahin Erdoğan'ın şehadet haberi geldi. 

Atakan Şahin Erdoğan Ankara Sincan'da yaşıyordu. 

Kahraman şehidimizin  Sincan ilçesine bağlı Yenikent Semti'ndeki evinin bulunduğu binaya Türk bayrakları asıldı. Şehit Atakan Şahin Erdoğan’ın cenazesi yarın ikindi namazının ardından Cimşit Mezarlığı’nda defnedilecek.

21 Ekim bugün Ankara'da yüksek ses nereden geliyor? Ankara'da sonik patlama uyarısı! 21 Ekim bugün Ankara'da yüksek ses nereden geliyor? Ankara'da sonik... Haberi Görüntüle

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Ankara TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında şehit düşen vatandaşlarımızın isimleri belli oldu; 

Makine Mühendisi Zahide Güçlü

TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz

Kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun

Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan

Taksi şoförü Murat Arslan

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading