Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza...

Atık su ihlali pahalıya patladı! DEM Parti'li Belediyeye rekor ceza...

Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, Van Gölü'ne kaçak deşarj yaptığı gerekçesiyle ağır bir cezaya çarptırıldı. Yapılan incelemeler sonucunda, tesisin çevreyi tehdit eden bir durum oluşturduğu tespit edildi.

Gündem

11.10.2024, 12:00

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Van Gölü'ne kaçak deşarj yapan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi, incelemeler sonucunda tespit edildi. Van Gölü’nün doğal yapısının korunması amacıyla yapılan denetimlerde, kaçak deşarjın çevreyi tehdit ettiği belirlenirken, bu ihlal nedeniyle Van Büyükşehir Belediyesi’ne 1,1 milyon TL’yi aşan idari para cezası uygulandı.

Louise Glover kimdir? Neden TT oldu? Louise Glover kimdir? Neden TT oldu? Haberi Görüntüle

HALKIN SAĞLIĞI TEHLİKEDE 

Çevre koruma konusunda hassasiyet göstermeye devam edeceklerini vurguladı. Bu gelişme, çevresel sürdürülebilirlik ve halk sağlığı açısından önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Kız çocukları üzerinden şantajla para kazanıyorlar! 901 Crowwing siber zorbalık çetesi için bakanlık harekete geçti! Kız çocukları üzerinden şantajla para kazanıyorlar! 901 Crowwing siber zorbalık... Haberi Görüntüle

DEM'LİLER SESSİZ 

Çevre Müdürlüğü yetkilileri, bölgedeki denetimlerin artırılacağını ve Van Gölü'nün korunmasına yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti. Belediye yetkililerinden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading