Yandex Metrica

Sitede Ara

Avcılar'da kaza yapan İETT otobüsü hat numarası kaç? Avcılar'da hangi otobüs kaza yaptı?

Avcılar'da kaza yapan İETT otobüsü hat numarası kaç? Avcılar'da hangi otobüs kaza yaptı?

İstanbul Avcılar'da sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Kontrolden çıkan İETT otobüsü akaryakıt istasyonunda bekleyen araçlara daldı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. İETT otobüsünün şoförü ise serbest bırakıldı.

Gündem

27.07.2024, 13:56

İstanbul Avcılarda bir İETT otobüsünün karıştığı trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Avcılar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü işçileri taşıyan bir minibüs ve 2 araca çarptıktan sonra yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna daldı. Güçlükle duran İETT otobüsünün karıştığı kazada çok sayıda kişi yaralandı. 

Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Gaffar Okan Caddesi üzerinde yaşanan kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Gelen bilgilere göre 1 kişinin durumu ağır.

Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı nedir? İstanbul'da UBER serbest mi olacak? Martı TAG kullanılacak mı? Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı nedir? İstanbul'da UBER serbest mi olacak?... Haberi Görüntüle

AVCILAR'DA KAZA YAPAN İETT OTOBÜS HAT NUMARASI KAÇ?

Kaza yapan otobüsün hangi hatta yolcu taşıdığı ve hat numarası açıklanmadı. 

Kamuda çalışma saati azalacak mı? Memurlar uzaktan mı çalışacak? Kamuda çalışma saati azalacak mı? Memurlar uzaktan mı çalışacak? Haberi Görüntüle

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

İETT otobüsünün şoförü kazanın ardından gözaltına alındı. İfadesinin ardından sürücü serbest bırakıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading