Yandex Metrica

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu mu?

Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu mu?

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oluyor. Avrupa Ligi'nde grup aşamaları yerine bu sene ilk defa lig formatında müsabakalar oynanacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 2. torbada yer alırken; Galatasaray 3. torbada, Beşiktaş ise 4. torbada mücadele edecek. Peki Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

Gündem

30.08.2024, 11:30

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi kura çekimine sayılı saatler kaldı. emsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri bugün belli olacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılma başarısı gösteremeyen Galatasaray ile Fenerbahçe yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Beşiktaş ta play-off karşılaşmasını geçerek Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Türk takımlarının Avrupa Ligi maçları 30 Ağustos Cuma günü kura çekimi ile belli olacak. 

Marmara sallandı! AFAD duyurdu: O ilimizde deprem meydana geldi Marmara sallandı! AFAD duyurdu: O ilimizde deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Avrupa Ligi kura çekimi 30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 14.00'da gerçekleşecek. UEFA'nın resmi sitesinden kura çekimi canlı olarak yayınlanacak.

Survivor yarışması ile tanınan Tolga Tarlacı'ya 18 yıl hapis cezası verildi! Survivor yarışması ile tanınan Tolga Tarlacı'ya 18 yıl hapis cezası... Haberi Görüntüle

GALATASARAY- FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU MU?

Temsilcilerimizin rakipleri 30 Ağustos Cuma günü kura çekimi ile belli olacak. 

Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç Annesi vuruldu, kabus sanıp uyamaya devam etti: Sonrası korkunç Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGİ'NDE YENİ FORMAT NASIL?

Yeni Avrupa Ligi formatında her takım, her torbadan kura ile belirlenen 2 takım ile biri iç sahada biri deplasmanda olmak üzere toplam 8 farklı takımla 4'ünü iç sahada 4'ünü deplasmanda olmak üzere 8 maç oynayacak. Lig aşamasında aynı ülke takımları birbiriyle karşılaşamayacak.

Lig aşaması sonunda oluşan puan tablosuna göre, ilk 8 sıradaki takım son 16 turuna 9. ile 24. sıralar arasındaki 16 takım eleme aşaması play-off turuna yükselirken son 12 sıradaki takımlar elenecek.

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi lig aşaması 30 Ocak 2025'te tamamlanacak.

Kayıp Narin Güran olayında Murat Çınar Çatalca'dan flaş iddia! Kayıp Narin Güran olayında Murat Çınar Çatalca'dan flaş iddia! Haberi Görüntüle

TEMSİLCİLERİMİZİM MUHTEMEL RAKİPLERİ

1. Torba: Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Eintracht Frankfurt, Lazio, Tottenham, Slavia Prag.

2. Torba: Real Sociedad, AZ Alkmaar, Braga, Olympiakos, Olimpik Lyon, PAOK, Fenerbahçe, Maccabi Tel Aviv, Ferençvaroş.

3. Torba: Karabağ, Galatasaray, Viktoria Plzen, Bodo Glimt, Union Saint Gilloise, Dinamo Kiev, Ludogorest, Midtjylland, Malmö.

4. Torba: Athletic Bilbao, Hoffenheim, Nice, Anderlecht, Twente, Beşiktaş, FCSB, RFS, Elfsborg.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading