Avrupa Yakası Kubilay (Vural Çelik) neden öldü? Hastalığı neydi?

Avrupa Yakası Kubilay (Vural Çelik) neden öldü? Hastalığı neydi?

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden Avrupa Yakası'nda Kubilay karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti. Vural Çelik'in evinde ölü olarak bulunduğu öğrenildi. Avrupa Yakası Kubilay (Vural Çelik) neden öldü? Vural Çelik'in hastalığı neydi? soruları ise gelen acı haberin ardından herkes tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

18.10.2024, 08:33

Ünlü oyuncu Vural Çelik'ten gelen haber dizi ve sinema dünyasını derinden sarstı. Vural Çelik Avrupa Yakası dizisinde Kubilay karakeri ile yer almış ve bu rolüyle milyonlarca kişinin gönlüne taht kurmuştu. Vural Çelik'in evinde ölü olarak bulunduğu açıklandı. Vural Çelik, geçtiğimiz yıl bir röportajında "3 günlük dünya" demişti. Gelen acı haberin ardından Avrupa Yakası Kubilay (Vural Çelik) neden öldü? Hastalığı neydi? soruları ise arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını tuttu Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını... Haberi Görüntüle

AVRUPA AKASI KUBİLAY (VURAL ÇELİK) NEDEN ÖLDÜ?

Vural Çelik yaşadığı evde hayata gözlerini yumdu. Vural Çelik 51 yaşıdaydı. Birçok sinema filmi ve TV yapımında rol alan Vural Çelik'in ölümü dizi ve sinema dünyasında yasa neden oldu. Vural Çelik, 3 gün önce kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Vural'ın ölüm nedeni, otopsiyle belirlenecek.

12 bebeği para için öldürdüler! Yeni doğan çetesinin bebekler hangi hastanelerde öldürdüğü ortaya çıktı! 12 bebeği para için öldürdüler! Yeni doğan çetesinin bebekler hangi... Haberi Görüntüle

KUBİLAY ÇELİK'İN HASTALIĞI NEYDİ?

Ünlü oyuncu Vural Çelik'in menajeri Rasim Özcan, ''Neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Şeker, kalp, tansiyon hepsi var'' demişti.Vural Çelik sosyal medya hesabından hastanede bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımda  "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım, katım, villam olmuştu" ifadelerini kullanmıştı.

Öncelik ailenin korunması! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan YİK toplantısı sonrası açıklama Öncelik ailenin korunması! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan YİK toplantısı sonrası... Haberi Görüntüle

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN TAZİYE MESAJI

Ölüm haberinin duyulmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı, "Sahne ve ekranların sevilen ismi, oyuncu Vural Çelik’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz." diyerek taziye mesajo yayımladı. 

Oktay Ertuğrul kimdir? Umut Akyürek kiminle evli? Oktay Ertuğrul kimdir? Umut Akyürek kiminle evli? Haberi Görüntüle

VURAL ÇELİK KİMDİR?

1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Vural Çelik adını Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay karakteri ile duyurdu. Kubilay zengin bir ailenin şımarık çocuğuydu. 

1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu'na kabul edilen Vural Çelik daha sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading