Yandex Metrica

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı?

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı?

Online dizi ve film platformu GAİN'in uzun soluklu dizilerinden biri olan Ayak İşleri 4. sezon bölümleriyle 13 Eylül 2024 Cuma günü platformdaki yerini aldı. Dizinin ilk bölümünü heyecanla izleyen izleyiciler 2. bölüm çıkış tarihini araştırmaya başladı. Başrollerinde Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar’ın yer aldığı dizinin 4. sezonunun da milyonlarca kişi tarafından izlenmesi bekleniyor. Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? soruları dizinin yeni bölümünü bekleyenler tarafından sııkça soruluyor.

Gündem

13.09.2024, 14:18

GAİN'in sevilen dizisi Ayak İşleri yeni sezon bölümleriyle 13 Eylül'de izleyicilere merhaba dedi. Zengin bir iş insansının ayak işleri için görevlendirdiği Vedat ile Evren'in başlarından geçen absürd olayları konu edinen dizi kısa sürede GAİN'in en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başardı. Ayak İşleri 4. sezonun da milyonlarca kişi tarafından izlenmesi bekleniyor. Birbiriyle huyları tamamen zıt olan iki kafadarı yeni sezonda yeni maceralar bekliyor. Ayak İşleri 4. sezon 1. bölümü izleyen dizi severler Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? sorularına yanıt arıyor. 

Bakan Memişoğlu'ndan dikkat çeken uyarı! 'Genç nüfusumuza bir saldırı' Bakan Memişoğlu'ndan dikkat çeken uyarı! 'Genç nüfusumuza bir saldırı' Haberi Görüntüle

AYAK İŞLERİ 4. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Birbirine zıt iki kafadarın komik hikayelerini anlatan Ayak İşleri 4. sezon bölümüyle 13 Eylül'de yayın hayatına başladı. Dizinin 2. bölümünün ise bir hafta sonra izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm 20 Eylül Cuma günü GAİN ekranlarında olacak. 

PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist hudut karakoluna teslim oldu PKK eleman tutamıyor: Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 2 terörist... Haberi Görüntüle

AYAK İŞLERİ 4. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ayak İşleri dizisi her hafta yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin 3. bölümünün ise 27 Eylül Cuma günü GAİN ekranlarında olması bekleniyor. 

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm çıkış tarihi.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Haberi Görüntüle

AYAK İŞLERİ 4. SEZON KONUK OYUNCULARI

Caner Özyurtlu tarafından yönetilen dizinin dördüncü sezonunda Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu konuk oyuncu olarak yer alıyor. 

Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl hapis cezası isteniyordu? Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl... Haberi Görüntüle

AYAK İŞLERİ 4. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Dizinin 4. sezonu 10 bölümden oluşacak. 

Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu Haberi Görüntüle

AYAK İŞLERİ KONUSU NEDİR?

Deneyimli görev insanı Vedat ile politik doğrucu Evren’in, zengin iş insanı Servet Abi’nin “işlerini” halletmeye çalışırken başlarına gelen eğlenceli olayları konu ediniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading