Ayliz Duman kim? Miss Universe Türkiye güzeli nereli, kaç yaşında?

Ayliz Duman kim? Miss Universe Türkiye güzeli nereli, kaç yaşında?

İdil Bilgen'in Miss Turkey 2024 yarışmasını kazanarak birincilik tacını takması helen tartışılırken Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışması yapıldı. Yarışmayı kazanan isim Ayliz Duman oldu. Güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekerken Ayliz Duman'ın kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki Miss Universe Türkiye güzeli Ayliz Duman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gündem

16.10.2024, 13:37

Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışması geçtiğimiz gün yapıldı. Yarışmada birbirinden iddialı isimler yer aldı. Miss Universe Türkiye yarışmasını kazanan isim 20 yaşındaki Ayliz Duman oldu. Almanya doğumlu Ayliz Duman kimdir? soruları ise magazin severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Bahçeli'den DEM Parti ile tokalaşma sonrası çağrı: Türkiye partisi olun Bahçeli'den DEM Parti ile tokalaşma sonrası çağrı: Türkiye partisi olun Haberi Görüntüle

AYLİZ DUMAN KİMDİR?

Ayliz Duman 2004 yılında Almanya'da dünyaya geldi. 20 yaşında olan Ayliz Duman Almanca ve İngilizce konuşabilen Ayliz Duman eğitimine Almanya'da devam ediyor.

1.75 boyundaki olan Ayliz Duman'ın 54 kilo ağırlığında olduğu düşünülüyor. 

Sık sık İstanbul'a gelen Aylin Duman Miss Universe Türkiye 2024 yarışmasında Türkiye'nin en güzel kızı seçildi ve birincilik tacını taktı.

16 Kasım 2024'te Meksika'nın Mexico City kentinde düzenlenecek 73. Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Ayliz Duman Türkiye’yi temsil edecek.

Miss Universe Türkiye yarışmasında Ayliz Duman'dan sonra  İlayda Anık 2. Sude Alkan  3. Ezgi Yalçın 4. Menekşe Aras 5. oldu.

Sosyal medya fenomeni olan Ayliz Duman'ın Instagram'da 167 bin takipçisi bulunuyor. 

"aylizdumann" adı ile Instagram'da paylaşımlarına devam ediyor.

İşte Ayliz Duman'ın fotoğrafları;

Ayliz_Duman4.webp

Ayliz_Duman3.webp

Ayliz_Duman.webp

Ayliz_Duman1.JPG

Ayliz_Duman2.JPG

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading