Aysın Komitgan kimdir? Aysın Komitgan hangi kanalda çalışıyor?

Aysın Komitgan kimdir? Aysın Komitgan hangi kanalda çalışıyor?

"Bursada Bugün" Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünü sunarken kullandığı ifadeleri nedeniyle çok konululdu. Aysın Komitgan kimdir? Aysın Komitgan hangi kanalda çalışıyor? soruları yaşanan gelişmelerin ardından arama motorlarına sorulmaya başlandı.

Gündem

21.10.2024, 17:38

Aysın Komitgan yaptığı açıklama ve yorumlarla adından söz ettirmeye davam ediyor. Son olarak terörist başı Fetullah Gülen'in ölümünü sunarken kullandığı ifadeler nedeniyle çok tartışıldı. Aysın Komitgan kimdir, nerede hangi kanalda çalışıyor soruları gündeme geldi. Aysın Komitgan'ın sunumu sonrası RTÜK'ten de hamle geldi. 

Kayıp Rojin Kabaiş kaçırıldı mı? Son görüntüleri ortaya çıktı Kayıp Rojin Kabaiş kaçırıldı mı? Son görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

AYSIN KOMİTGAN KİMDİR?

Aysın Komitgan hakkında araştırmalar hız kazandı.  Aysın Komitgan, "Bursada Bugün" Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyor.

Uzun yıllar gazetecilik deneyimine sahip olan Aysın Komitgan Bursa'da medya dünyasında tanınan bir isimdir. 

Bursa'da faaliyet gösteren 'Bursa'da Bugün' adlı internet gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmektedir. 

Yerel haberler ve politika haberleri konusunda uzmanlaşmıştır. 

'Gün Aysın' adlı programda günlül olayları yorumlayarak izleyicilere aktaran Aysın Komitgan FETÖ elebaşısının ölümü sonrası yaptığı yorum ile çok konuşuldu. 

Aysın-Komitgan-kim.jpg

8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi yakalandı 8 ayrı suç örgütü çetesine 'KUYU' darbesi: Çok sayıda kişi... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

FETÖ elebaşı Gülen’in ölümünü sunarken, “Mekanı cennet olsun” ifadesini kullanan Aysın Komitgan hakkında soruşturma başlatıldı.

Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o yazıt... Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o... Haberi Görüntüle

AYSIN KOMİTGAN'DAN AÇIKLAMA

Aysın Komitgan sözlerinin yanlış yorumlandığını belirten şu açıklamayı yaptı; 

"21 Ekim 2024 tarihli Gün'Aysın programında FETÖ terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin anonsumun farklı yorumlanması ve kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine bu açıklamayı yapma gereği söz konusu olmuştur.

Öncelikle bilinmesini isterim ki canlı yayın esnasında, toplumu bilgilendirmekle yükümlü bir gazeteci olarak kullanmış olduğum ifadelerin farklı şekilde yorumlanması, şahsımı derinden üzmüştür.

Bu yüzden, farklı bir algıya neden olan bu hatalı sözlerimden dolayı şahsım ve kurumum adına kamuoyundan özür diliyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading