Bağlarını yıllar önce güçlendirdiler! FETÖ'cülerin kilise oyunu! İltica başvuruları reddedilince bakın hangi yolu denediler?

Bağlarını yıllar önce güçlendirdiler! FETÖ'cülerin kilise oyunu! İltica başvuruları reddedilince bakın hangi yolu denediler?

Kendi çıkarları için her yolu deneyen FETÖ'cüleri yeni bir oyunu ortaya çıktı. Son dönemce iltica başvuruları reddedilen Fetullahçı Terör Örgütü'nün  Kiliselerin iltica kontenjanlarına başvurdular. 

Gündem

11.10.2024, 15:46

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin başvurduğu kirli oyun bir kez daha deşifre oldu. Almanya'da kiliselere mülteci kabul hakkı tanınması, FETÖ üyelerini heyecanlandırmıştı. Son yıllarda iltica başvuruları reddedilen teröristler kiliselere akın edip söz konusu kontenjandan yararlanmak için kolları sıvadı. 

Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi gömüldü? Cem Garipoğlu'nun mezarında neden kefen yok? Cem Garipoğlu kefensiz mi... Haberi Görüntüle

BAŞVURULAR BAMF'İ RAHATSIZ ETTİ 

Ülke genelinde birkaç yüz kişi ile sınırlı kalan kilise ilticasının bir yıl içinde 2700 kişi seviyesine çıkması Federal Göç ve Mülteciler Dairesi'ni (BAMF) rahatsız etti.

İçerenköy Hali taşınıyor: İşte taşınma tarihi ve yeni lokasyonu... İçerenköy Hali taşınıyor: İşte taşınma tarihi ve yeni lokasyonu... Haberi Görüntüle

KLİSELERLE BAĞ YILLAR ÖNCE KURULDU

Kiliselerin sınırdışı edileceklerin önüne kalkan olması üzerine BAMF, konuyu araştırmaya başladı. Kiliselerle eski dönemlerden bu yana arası iyi olan FETÖ, yıllar evvel kurduğu bağı şimdi örgüt üyelerine oturum izni almanın bir yolu olarak seçti. 

BAMF'ın yöneticileri her platformda rahatsızlıklarını ifade etmeye başladı, 'Bir ay içinde oluşturup sunmaları gereken dosyayı da vermiyorlar' açıklaması yaptı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Rojin Kabaiş'in kaybında yeni gelişme! Ailesi ona ait olduğunu onayladı! Bakan Yerlikaya açıkladı: Rojin Kabaiş'in kaybında yeni gelişme! Ailesi ona... Haberi Görüntüle

FETÖ KLİSELERDE SIK SIK KONFERANLAR DÜZENLİYORDU 

FETÖ'cülerin Almanya'da kurdukları dernekler, yıllardır kiliselerle yakın temaslarda bulunup sık sık kiliselerde program düzenliyor. İşbirliğinin bir örneği de Berlin'de temeli atılan House of One adlı proje. Bu proje kapsamında üç dinin ibadet yeri bir çatı altında birleşiyor. FETÖ'cüler binanın tamamlanması için bağış yağdırıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading