Yandex Metrica

Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek moral verdi: O çıktı sende çıkacaksın!

Bahar Candan hakim karşısında! Nihal Candan Engin Polat'ı örnek göstererek moral verdi: O çıktı sende çıkacaksın!

İşte Benim Stilim progamıyla ünlenen ve lüks yaşamlarıyla büyük yankı uyandıran ünlü fenomen Bahar Candan ve Nihal Candan hakim karşısında. 'Kara para aklama ve vergi kaçırma' suçundan tutuklu bulunan Bahar Candan'a ablası Nihal Candan, 'Engin Plat çıktı, sen de çıkacaksın' diyerek moral verdi.

Gündem

06.09.2024, 17:09

16 Kasım 2023 tarihinde 'kara para aklama ve vergi kaçırma' suçlarından tutuklu bulunan ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. 

Fenerbahçe-Galatasaray maçı cumartesi mi pazar mı? FB-GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe-Galatasaray maçı cumartesi mi pazar mı? FB-GS maçı ne zaman,... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER HAKİM KARŞISINDA

Candan kardeşlerin de aralarında olduğu toplam 22 sanık Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianame kapsamında 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 

Bugün okullar saat kaça kadar? Lisede, ortaokulda, ilkokulda okul bugün kaçta bitecek? Bugün okullar saat kaça kadar? Lisede, ortaokulda, ilkokulda okul bugün... Haberi Görüntüle

'ENGİN ÇIKTI SENDE ÇIKACAKSIN'

Nihal Candan avukatı ile birlikte adliyeye gelirken, Bahar Canda ise jandarmalar eşliğinde mahkeme salonuna getirildi. Kardeşler birbirilerine selam verirken Nihal Candan ise Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliye edildiğini kardeşine söyleyerek,  "İyiye gidiyor. Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın" diye moral verdi. 

MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler Haberi Görüntüle

44 YILA KADAR HAPİS İSTENİYOR

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerinde aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlanmış, Candan kardeşler hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Nihal Candan hakkında ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talebi sonrasında duruşmanın ilk günü aylık gelirlerini açıklamaları çok konuşulmuştu.

Bahar Candan aylık gelirinin 60 bin ila 100 bin TL arasında değiştiğini belirtmiş, Nihal Candan ise evli olduğunu avukatlık stajının iptal edildiğini ve aylık gelirinin bulunmadığını açıklamıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading