Yandex Metrica

Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde

Bahçeli: CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde

Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, ''Özgür Özel'in 'Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz.' sözleri bölücü bir ağızdır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde DEM'in kullanımındadır.'' ifadelerini kullandı. ''Biden'ın gidişi bir müjdedir.'' diyen Bahçeli, ''Netanyahu'nun gidişi de bir müjde olacaktır.'' şeklinde konuştu.

Gündem

23.07.2024, 12:07

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde birçok konu vardı ancak CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi.

Bahçeli, ''Özgür Özel'in 'Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz.' sözleri bölücü bir ağızdır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde DEM'in kullanımındadır.'' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, Joe Biden’ın ABD’deki başkanlık seçiminden çekilmesinin bölgesel ve küresel etkileri olacağını söyledi.

Sokak hayvanları düzenlemesine de değinen Bahçeli, “Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır.” dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Toplantımızın başında hepinizi hürmetle selamlıyorum. Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynayanlar tehlikeli provokasyonları sahneye sürmekte. Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin kukla olarak hizmet ettiği Biden'ın yarıştan çekilmesi etkileri olacak gelişmedir. Cumhurbaşkanımızın devirme planı yapanlar tasfiye olmakta.

Uyum haftası kaç saat sürüyor? 2 Eylül'de uyum haftasında ders işlenecek mi? Uyum haftası kaç saat sürüyor? 2 Eylül'de uyum haftasında ders... Haberi Görüntüle

''TERÖR ÖRGÜTÜ NEFES ALAMAYACAK''

Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen bağlantı noktaları kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle berhava edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla hiçbir terör örgütü nefes alamayacaktır.

Son dakika: Dışişleri Bakanlığından terör devleti İsrail'in Batı Şeria'ya yönelik saldırılarına kınama Son dakika: Dışişleri Bakanlığından terör devleti İsrail'in Batı Şeria'ya yönelik... Haberi Görüntüle

''DEM'LENEN CHP DEMOKRASİYE LEKE SÜRÜYOR''

Mersin'de bölücü örgüt adına halay çekenler şımarıklıklarına katlanacaktır. Azgınlaşmış tahrikleri yakından takip ediyoruz. CHP ile DEM ateş ile oynuyor. Demlenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamakta. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır. Terörist Demirtaş ile ziyaretçi kuyruğuna girenlerin profili çeşitlenen Sarosçu Kavala'ya siyasi geleceğini bağlayanlar ne milliyetçilikten ne de milli onurumuzun muhafaza teminininden bahsetmeleri söz konusu değildir.

4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun! 4 ay Anadolu'yu dolaşacak! Erdoğan'dan kurmaylarına talimat: Partimize katkı sunacak... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL'E TEPKİ: SÖZLERİ BÖLÜCÜ BİR AĞIZDIR

Karamsar tablo çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir. Özgür Özel'in 'Kürtler 'ben eşit hissetmiyorum' diyorsa onlar hissedene kadar hep birlikte mücadele edeceğiz.' sözleri bölücü bir ağızdır. CHP proje üretmiyor, CHP'nin karar organları komaya girmiştir. Kulislerin ve kutuplaşmanın partisi CHP'dir. CHP'nin tek yaptığı atıp tutmaktır.

İstanbul Boğazı'nda hareketli gece! Gemi trafiği çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda hareketli gece! Gemi trafiği çift yönlü askıya alındı Haberi Görüntüle

''EKONOMİ HIZLA İLERLEME KAYDEDİYOR''

Dezenflasyon süreci her geçen gün tesirini göstermekte, büyüme, istihdam, yatırım ve cari fazla hedefleri iyimser beklentileri kamçılamaktadır. Kredi derecelendirme şirketlerinin ekonominin pozitif ivmesini teyit etmesi sevindirici bir gelişmedir. Türk ekonomisi hızla ilerleme kaydediyor.

30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım bedava mı? 30 Ağustos (bugün) Diyarbakır, Mersin'de otobüsler ücretsiz mi? Toplu ulaşım... Haberi Görüntüle

''CHP YÖNETİMİ, POLİTASIZLIK İÇİNDE KIVRANIYOR''

Yumuşama dayatması altında Türkiye’nin Türk siyaset ve demokrasi sisteminin ilkelerinden uzaklaşması, ihanetin aklanma ve temize çıkarma uğraşları stratejik bir tuzak olarak karşımızdadır. Bu tuzağın kurnaz mimarı dış güdümlü zillet çephesidir. Politikasızlık içinde kıvranan CHP yönetiminin yumuşama veya normalleşme çağrıları zemzem diye ikram edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir. Parti içi gerilim ve hesaplaşmalar CHP yönetimini zora sokmaktadır ve gündemi değiştirme hevesi kursaklarında kalmaktadır.

Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki: Bu provokasyondur! Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki:... Haberi Görüntüle

''KIRBIS, BÖLGENİN KİLİT TAŞIDIR''

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü nedeniyle Kıbrıs Türk halkıyla kucaklaşmak kuşkusuz milli bir heyecan yaratmıştır. Kıbrıs Türklüğünün zulümden kurtuluş gününde soydaşlarımızla birlikte olmaktan şahsım adına büyük bir memnuniyet duyduğumu açıklamak boynumun borcudur. Kıbrıs Türk milletinin kardeşlik anıtıdır. Kıbrıs, bölgenin kilit taşıdır. Tüm dikkatlerin odağı Kıbrıs’tır. Kıbrıs Türklüğünün egemenlik haklarını yok sayan tacizler bitmemiştir. Kıbrıs’ta barıştan ödü kopanlar var. Kıbrıs'ta egemen 2 devlet, eşit hak sahibi 2 halk vardır. Kıbrıs'ın günü geldiğinde dünya tarafından tanınacağına inanıyorum. Tarihi karar ve mesajımızı tekrar haykırıyorum, Kıbrıs Türk'tür, Türk'ün yurdudur, her zaman da böyle kalacaktır.

Yunanistan Başbakanı'nın Güney Kıbrıs'ı ziyaretinde Türk askeri ve Türkiye'nin garantörlüğünün olmayacağı bir çözümden bahsetmesi, CHP'nin Kıbrıs'ta aradığı ve arzuladığı normalleşme hezeyanının bir zati somut karşılığıdır.

30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman? Hande Yener konseri ücretsiz mi? 30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman?... Haberi Görüntüle

YUNAN BAKANA TEPKİ

Yunanistan Savunma Bakanı Denidas'ın açıklamaları kabalı, korkkalık, su katılmamış küstahlıktır.  Bir Yunan şarkıcının Çeşme’de Türk bayrağına ve Atatürk posterlerine karşı sergilediği saygısızlık ile egemenliğimiz altındaki bazı adalarda fiili durum yaratması sabrımızı zorlayan ilkel ahlaksızlığa bir başka örnektir. Bu kafa yapısı ile iyi komşuluk hukuku ilişkisi kurmanın ne kadar mümkün olduğu ayrıca ele alınmak durumundadır.

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

''NETANYAHU'NUN GİDİŞİ İKİNCİ MÜJDE OLACAK''

Biden'ın gidişi bir müjdedir. Netanyahu'nun gidişi de bir müjde olacaktır.

Türk milleti, hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. O sebepten dolayı köpeklere karşı uygulanacak hertürlü yanlışın karşısında durur.

''154 KİŞİ İLE HESAPLAŞACAĞIZ''

Bu liste kimin hangi gün hangi programda konuştuklarının, MHP'ye hangi hakaretlerde bulunduğunun toplamıdır. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar demeleri korkaklığındandır. Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyi ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Rings of Power 4. bölüm yayınlandı mı? Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 2. sezon 4. bölüm ne zaman?... Haberi Görüntüle

"HEDEFİMİZ ADALET"

Bizlere her türlü hakareti yapıyorlar, saldırıyorlar. Olayları saptırıyorlar. Konuşmaması gerekenleri konuşmaya mecbur ediyorlar. Sizler cevap verdiğiniz taktirde, ‘bizi hedef gösteriyor’ diyorlar. Bizim hedefimiz adalettir, kendileri muhatabımız dahi değildir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading