DOLAR

34.21

%0 expand_less

EURO

37.89

%0.08 expand_less

ALTIN

2924.10

%-0.1 expand_more

BIST

9012.87

%-3.6 expand_more

BTC ($)

60779.52

%-0.1 expand_more

Bahçeli ve Özel'den resepsiyonda ayaküstü sohbet: Birbirimizi kırmıyoruz inşallah

CHP lideri Özgür Özel ve MHP Geanel Başkanı Bahçeli'nin yeni yasama yılı resepsiyonunda ayaküstü 'siyasi söylem' sohbeti dikkat çekti. Bahçeli'nin "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah" sözlerine CHP Genel Başkanı Özel, "Herkes doğru bildiğini söylüyor, önemli olan saygıda, sevgide eksiklik göstermemek" karşılığını verdi.

Gündem

02.10.2024, 11:04

TBMM Genel Kurulunda, 28. Dönem 3. Yasama Yılı'nın başlamasından dolayı Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılış toplantısı gerçekleştirildi.

Kurtulmuş, sunuş konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı takdim etti. TBMM Başkanvekili Celal Adan eşliğinde Genel Kurul salonuna giren Erdoğan'ı, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi grubu milletvekilleri, ayağa kalkarak karşıladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis'te resepsiyon verdi.

Şero öldü mü? CHP'nin kedisi Şero kaç yaşındaydı neden öldü? Şero öldü mü? CHP'nin kedisi Şero kaç yaşındaydı neden öldü? Haberi Görüntüle

''BİRBİRİMİZİ KIRMIYORUZ İNŞALLAH''

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğindeki yeni yasama yılı resepsiyonunda MHP Genel Başkanı Bahçeli ile ayaküstü sohbet etti dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli, Özel'e, "Birbirimizi kırmıyoruz inşallah. Üzülme, bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor, siyasetin gereği olarak." dedi.

Özgür Özel ise Bahçeli'ye, "Celal Adan Bey gibi dostlarımız duygularımızı biliyor. Herkes doğru bildiğini söylüyor, önemli olan saygıda, sevgide eksiklik göstermemek. Hürmet ederim." karşılığını verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'deki çağrı cihazlarında risk var mı? Bakan Uraloğlu açıkladı: Türkiye'deki çağrı cihazlarında risk var mı? Haberi Görüntüle

''KIRGINLIK VAR MI?''

CHP lideri, Bahçeli'yle sohbetine ilişkin gazetecilerin "Bir kırgınlık var mı?" sorusunu yanıtladı. Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada siyasette kişisel kırgınlıkları sürdürmenin, o partinin mensuplarına haksızlık olacağını söyledi.

Sözlerine devam eden CHP lideri, şunları kaydetti;

"Geçmişte DEM Partililerin hatırını soruyoruz diye bizi eleştirenler oluyordu. Ben 'Bu milletten, bu halktan oy alan her parti kıymetlidir' diyordum. O yüzden Devlet Bey'in bugünkü ifadeleri ağırdı, ben de gerekli cevabı verdim. Kendisi 'Birbirimizi kırmıyoruz umarım, siyasetin gereği böyle ifadeler oluyor' dedi. Ben de 'Celal Bey de bilir, hepimiz doğru bildiğimizi söyleriz ama nezaketten taviz vermeyiz' dedim. Sonrasında karşılıklı selam, saygı, ayrıldık. Doğrusu budur, bir adım geri atmam ama nezaketi de elden bırakmayız." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading