Yandex Metrica

Sitede Ara

Bahçeli'den Merih Demiral'a 'Bozkurt' soruşturmasına tepki: Zincirleme provokasyonlardan biri!

Bahçeli'den Merih Demiral'a 'Bozkurt' soruşturmasına tepki: Zincirleme provokasyonlardan biri!

UEFA, Merih Demiral'ın Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle uygunsuz davranış iddiasıyla soruşturma başlatıldığını duyurdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başlatılan soruşturmaya tepki gösterdi. Bahçeli, "Anlaşılan içimizde ve dışımızda pek çok hastalıklı çevreyi rahatsız etmiş, bu suretle farklı arayış ve açıklamaların bahanesi olmuştur." dedi. Bahçeli öte yandan uyarıda bulunarak "Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur" ifadelerini kullandı.

Gündem

03.07.2024, 17:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, A Milli Takım oyuncumuz Merih Demiral'ın dün akşam oynanan Avusturya maçında yaptığı 'bozkurt' işareti nedeniyle UEFA tarafından soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Futbol takımımızın oyuncularından Merih Demiral'a gol sevincinde yaptığı 'Bozkurt' işareti yüzünden UEFA tarafından soruşturma başlatılmasını kınadı. Bahçeli "Anlaşılan içimizde ve dışımızda pek çok hastalıklı çevreyi rahatsız etmiş, bu suretle farklı arayış ve açıklamaların bahanesi olmuştur." dedi. Bahçeli öte yandan uyarıda bulunarak "Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur" ifadelerini kullandı.

Pendik'te skandal! Maganda kurşununun hedefi oldu! Boynundan giren kurşun, ağzında kaldı Pendik'te skandal! Maganda kurşununun hedefi oldu! Boynundan giren kurşun, ağzında... Haberi Görüntüle

"BOZKURT İŞARETİ HASTALIKLI ÇEVREYİ RAHATSIZ ETTİ"

Bahçeli konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu; 

Dün akşam attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini ve haklı övgüsünü kazanan Merih Demiral evladımızın, gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşması anlaşılan içimizde ve dışımızda pek çok hastalıklı çevreyi rahatsız etmiş, bu suretle farklı arayış ve açıklamaların bahanesi olmuştur. Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA'nın da bu şer kervana iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır.

İstanbul Valiliği açıkladı: 30 Haziran Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatıldı! İstanbul Valiliği açıkladı: 30 Haziran Pazar günü bazı yollar trafiğe... Haberi Görüntüle

"ZİNCİRLEME PROVOKASYONLARIN BİR ARA İSTASYONUDUR"

Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA'nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur. UEFA'nın başlattığı soruşturmayı kınamakla birlikte sahadaki mücadelemizin masa başında heder edilmemesi için herkesin, her insanımızın sağduyulu ve soğukkanlı davranması milli bir zarurettir. Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading