Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar'

Bakan Güler, TUSAŞ saldırısına ilişkin PKK'yı işaret etti: 'Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar'

Türkiye'yi yasa boğan hain saldırıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, PKK'yı işaret etti. Bakan Güler, "Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız." dedi.

Gündem

23.10.2024, 21:40

Türkiye, başkent Ankara'daki hain saldırıda 4 evladını kaybetti. Şehit olan vatandaşlarımızı yanı sıra 3'ü ağır olmak üzere 14 vatandaşımız da yaralandı. Terör eyleminni gerçekleitiren 2 terörist ise olay yerinde etkisiz hale getirildi. 

TUSAŞ tesislerine gelerek basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, saldırıyı lanetleyerek PKK'yı işaret etti. Son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Bakan Güler, "TUSAŞ tesislerimize her zaman yaptıkları gibi alçakça, şerefsizce bir saldırı yaparak milletimizin huzurunu bozmaya çalıştılar. Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz fakat bunlar bir türlü akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi bir daha tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız, bu yapılanı ve acılarını misliyle çıkaracağız. Bunu herkes görecek, hiç merak etmeyin." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading