Yandex Metrica

Bakan Kurum: Parti gözetmeksizin herkesle görüşüyoruz

Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanları ile gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Hangi partiden olursa olsun milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ortak akıl masaları kuruyor, birlikte çaba sarf ediyoruz. İstanbul’la görüşüyor, beklenen İstanbul depremi ve kentsel dönüşüm ile ilgili atılması gereken adımları hatırlatıyor, bizim de sahada olduğumuzu ifade ediyoruz. İzmir’le görüşüyor; bu ülkenin ortak değeri olan İzmir Körfezi’ni yeniden hayata döndürmeye dair sorumluluklarını hatırlatıyor; sürecin takipçisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Ankara’yla istişare ediyor; başkentimizin acil ve stratejik ihtiyaçlarına dair görüşlerimizi belirtiyoruz.'' dedi.

Gündem

19.09.2024, 16:51

Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı törenle atıldı.

Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanları ile gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hangi partiden olursa olsun milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla ortak akıl masaları kurulduğunu belirtti.

Narin Güran cinayetinde şok bilgi! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı: Siz karışmayın Narin Güran cinayetinde şok bilgi! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya... Haberi Görüntüle

''PARTİ GÖZETMEKSİZİN HERKESLE GÖRÜYORUZ''

Mesele millete hizmet olunca parti ayrımı yapmaksızın herkesle görüşerek çözüm ürettiklerini belirten Bakan Kurum, "Mesele millet olduğunda geriye kalan her şeyi birer teferruat olarak görüyoruz. Bu noktada herkesi de sorumluluğa davet ediyoruz. Biz de üzerimize düşen ne varsa tüm gücümüzle sahada onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz istiyoruz ki milletimize hizmet en hızlı ve en kaliteli şekilde ulaşsın. Bahaneler ve mazeretler değil, projeler ve yatırımlar konuşulsun. Biz istiyoruz ki herkes bulunduğu görevin hakkını versin, yeri geldiğinde ulusal çıkarlar için, ulusal işbirliklerine imza atılsın." ifadesini kullandı.

Son dakika: Avaşin'de tespit edilen teröristlere operasyon! 5 PKK'lı etkisiz Son dakika: Avaşin'de tespit edilen teröristlere operasyon! 5 PKK'lı etkisiz Haberi Görüntüle

''ORTAK AKIL MASALARI KURUYORUZ''

''Hangi partiden olursa olsun milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ortak akıl masaları kuruyor, birlikte çaba sarf ediyoruz.'' diyen Bakan Kurum, ''İstanbul’la görüşüyor, beklenen İstanbul depremi ve kentsel dönüşüm ile ilgili atılması gereken adımları hatırlatıyor, bizim de sahada olduğumuzu ifade ediyoruz. İzmir’le görüşüyor; bu ülkenin ortak değeri olan İzmir Körfezi’ni yeniden hayata döndürmeye dair sorumluluklarını hatırlatıyor; sürecin takipçisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Ankara’yla istişare ediyor; başkentimizin acil ve stratejik ihtiyaçlarına dair görüşlerimizi belirtiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kirayı elden ödeyenler yandı! Yeni dönem başlıyor Kirayı elden ödeyenler yandı! Yeni dönem başlıyor Haberi Görüntüle

''DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİ YUVALARINA KAVUŞTURACAĞIZ''

Geçen hafta 100.00’nci konutun anahtar teslimatını yaptıklarını belirten Bakan Kurum, ''Geçtiğimiz hafta 100.00’nci konutumuzun anahtar teslimlerini vatandaşlarımızla birlikte yaptık. 2025 yılı sonuna kadar tüm depremzede kardeşlerimizi yuvalarına kavuşturacağız.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading