Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Kurum ve Bakan Yumaklı'dan yangınlara yönelik ortak çalışma açıklaması

Bakan Kurum ve Bakan Yumaklı'dan yangınlara yönelik ortak çalışma açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir araya geldi. Görüşmede yerleşim yerleri ve ormanlık alanlardaki yangınlarla yönelik çalışma gurubu kurma kararı alındı. İşte detaylar...

Gündem

18.09.2024, 18:36

Bakan Kurum ve Bakan Yumaklı'nın bir araya geldiği toplantıda yangınlarla ilgili ortak bir çalışma grubu oluşturulmaya karar verildi. Çalışma grubunun, ormöan yangınlarına karşı alınan tedbirleri gözden geçirmesi ve yeni yol haritası çizilmesi bekleniyor.

Elif'in katili eski sevgilisi çıktı: 4 çocuk annesiz kaldı Elif'in katili eski sevgilisi çıktı: 4 çocuk annesiz kaldı Haberi Görüntüle

GÜNDEM YANGINLAR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile bir araya geldik. Orman yangınlarını önleme ve yangın sonrası yapılabilecekleri ele aldık. İki bakanlık olarak orman ve yerleşim yerlerindeki yangınlara müdahalede yerel yönetimleri de kapsayacak bir çalışma grubu oluşturacağız. Tüm tedbirleri gözden geçirerek yol haritası çıkaracağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading