Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Özer'den son dakika açıklaması: Okullar kademeli açılacak

Bakan Özer'den son dakika açıklaması: Okullar kademeli açılacak

Son dakika haberleri... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime 1 Mart'a kadar verilen arayı 13 Mart'a kadar uzattıklarını bildirdi. Bakan Özer, ''Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da merkez ve tüm ilçelerde 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlıyoruz.'' dedi. Ayrıca Bakan Özer, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim öğretime verilen aranın 27 Mart'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen ve Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin ardından eğitim ve öğretim sürecine ilişkin yeni mesajlar verdi.

Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay ücretsiz mi? Bursa'da 9 Eylül'de (bugün) otobüsler bedava mı? Bursa'da otobüs, tramvay... Haberi Görüntüle

İKİ İLDE SÜRE UZATILDI

Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulunan Bakan Özer, Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime 1 Mart'a kadar verilen arayı 13 Mart'a kadar uzattıklarını bildirdi.

Bomba ihbarı yapılan uçakla ilgili yeni gelişme: Erzurum Valisi Çiftçi açıklama yaptı Bomba ihbarı yapılan uçakla ilgili yeni gelişme: Erzurum Valisi Çiftçi... Haberi Görüntüle

3 İLDE EĞİTİM 1 MART'TA BAŞLIYOR

Bakan Özer; ''Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da merkez ve tüm ilçelerde 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlıyoruz. Sağlam raporu olmayan hiçbir binada eğitim öğretimi başlatmayacağız.'' dedi.

Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile fotoğrafını paylaştı! O fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı! Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile... Haberi Görüntüle

4 İLDE EĞİTİME ARA

Milli Eğitim Bakanı, ayrıca Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim öğretime verilen aranın 27 Mart'a kadar uzatıldığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading