Yandex Metrica

Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru kararı verir!

Bakan Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle ilgili açıklama: Yargı en doğru kararı verir!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Engin Polat'ın tahliye olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, "Yargı Engin Polat'la ilgili en doğru kararı verir" dedi.  

Gündem

07.09.2024, 18:42

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat'ın tahliyesiyle alakalı açıklama geldi. Bakan Tunç, "Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmez. Görülmekte olan bir davada yargı önünde sonunda en doğru kararı verir. Yargı mensuplarımıza da güvenelim." dedi.

Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldüren İsrail askeri sevinç çığlığı attı Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi... Haberi Görüntüle

"YARGI EN DOĞRU KARARI VERİR"

Bakan Tunç'un gündemle ilgili değerlendirmeleri şöyle;

Cumhuriyet Savcılarımız itiraz etmiştir. Değerlendirecek olan hakimlerdir. Dışarıdan biz dosyadaki delilleri değerlendirme imkanımız olamaz. O nedenle görülmekte olan bir davada yargı en doğru kararı verir. Toplum vicdanını rahatlatacak bir karara ulaşır. Yargı mensuplarımıza güvenelim.

Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl hapis cezası isteniyordu? Engin Polat serbest mi bırakıldı? Engin Polat hakkında kaç yıl... Haberi Görüntüle

YARGIYA "PARMAK SALLAMA" POLEMİĞİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Yargının tarafsız ve bağımsız olduğunu hep ifade ediyorum. Görülmekte olan bir dava ile ilgili olarak yargılama yapanlara yönelik sözler sarfederseniz tehlikeli bir durum ortaya çıkar. Bunun bir yaptırımı var. Burada sayın Özel'in kendi belediye başkanının, yargıya yönelik parmak sallamasına 'Onun yanındayız' demesi bir talihsizlik. Bunlar eski Türkiye manzaralarıdır. Buradan bir siyasi kazanç sağlamaya çalışanların boşuna bir beklenti içinde olduğunu söylemek istiyoruz. Milletin yargısını yıpratmayalım. Yargımızın yıpratılmasına da müsade edemeyiz."

13 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Bu akşam (Cuma) Süper Lig'de kimin maçı var? 13 Eylül bugün hangi takımın maçı var? Bu akşam (Cuma)... Haberi Görüntüle

TEĞMENLERİN KILIÇLI YEMİN TÖRENİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Kanunen yapılan yemin bellidir. Yürürlükten kaldırılan yeminin edilmesi kamuoyunda tartışma yaratmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız doğru olmadığını ifade etti. Kanunen yapılmış yeminden sonra kanundan kaldırılan yapılması tabii ki de soruşturuluyor. Gerekli incelemeler yapılacak."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading