Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak sallayamaz

Bakan Tunç'tan İmamoğlu'nun 'Hodri meydan' açıklamasına tepki: Kimse yargıya parmak sallayamaz

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Görülmekte olan bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek kimseye yakışmaz. Kimse yargıya parmak sallayamaz ve yargıyı tehdit edemez" ifadelerini kullandı.  

Gündem

04.09.2024, 22:06

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un açıklamaları özetle şöyle: Bu ayın sonu gibi yargı reformu Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. Yasama yaşa değişikliği değiştiren konularda hem avukatlarımız hem yargı mensuplarımızla birlikte üstün gayret gösteriyoruz.

Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Aileden şeytani plan! Narin'in cesedi bulunmasın diye her yolu denemişler Haberi Görüntüle

"KİMSE YARGIYA PARMAK SALLAYAMAZ"

Bakan Tunç, konuşmalarında şu ifadeleri kullandı:

Görülmekte yönelik bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek yakışmaz. Kimse yargıya parmak sallayamaz. Hukuk sistemimiz açısından uygun değil. Yargı kararını beğenmezseniz bunun temyizi var. Kabadayı bir şekilde parmak sallayarak ifadeler kullanmak hiçbir makam sahibine yakışmaz. Yargı bağımsızdır.

Görülmekte yönelik bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek yakışmaz. Kimse yargıya parmak sallayamaz. Hukuk sistemimiz açısından uygun değil. Yargı kararını beğenmezseniz bunun temyizi var. Kabadayı bir şekilde parmak sallayarak ifadeler kullanmak hiçbir makam sahibine yakışmaz. Yargı bağımsızdır. Hiç kimse yargı mensuplarını korkutamaz. Yargı kararları elbette ki eleştirilebilir. Yargı kararları eleştirilemez değil. Dolayısıyla çıkıp TV programına çıkarak parmak sallayarak tehdit ederek yargı mensuplarını etkileyemezsiniz. Hiçbir parmak sallamadan etkilenmezler bunun da böyle bilinmesi lazım.

Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Terör yuvalarına Mehmetçik pençesi: Çok sayıda terörist havaya uçuruldu Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN SKANDAL AÇIKLAMALARI

Sözcü TV yayınında konuşan İBB Başkanı, “Ceza mı, hemen verin. Buradan söylüyorum: Bu millet öyle bir ceza keser ki… Adalet bekliyoruz. Bu saçma sapan davayla cumhuriyeti, demokrasiyi niye zedeliyorsunuz,” vurgusunda bulunmuştu

Sözlerine devam eden İmamoğlu, "Hodri meydan. Bu millet ayağa kalkar. Bu millet size Yargıtay kararı verene kadar, o süreyi göstermez, evinize yollar. Onun da yöntemi belli. Erken seçim gelir.” demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading