Yandex Metrica

Bakan Uraloğlu 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! İstanbul'da taksi sorunu için kritik adım

Bakan Uraloğlu 'Hayırlı olsun' diyerek duyurdu! İstanbul'da taksi sorunu için kritik adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un taksi sorununu çözüme kavuşturacak Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ni onaylayacaklarını açıkladı.

Gündem

29.08.2024, 00:54

İstanbul'da mevcut taksi sorununun çözülmesi hareket geçildi. Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi ile kentteki taksi probleminin ortadan kaldırılması bekleniyor. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki taksi sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi getirileceğini duyurdu.

Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır öldü mü? Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır öldü mü? Haberi Görüntüle

'UYGULAMA TABANLI TAKSİ TAŞIMACILIĞI SİSTEMİ'Nİ ONAYLAYACAĞIZ'

Bakan Uraloğlu resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, 

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan taksi sorununun çözülmesi için Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi’ni onaylayacağız.

Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a da yardım için gitmişti Haksızlıklara göz yumamazdı! Ailesi Şehit Ayşenur Eygi'yi anlattı: Arakan'a, Myanmar'a... Haberi Görüntüle

"İSTANBUL'UMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ"

2500 araçla başlanacak yeni taksi sisteminin kurulmasına dair yarın yapılacak olan UKOME Toplantısı’nda gündemde yer alan teklife ilişkin olarak oy hakkı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul’umuza hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading