Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Uraloğlu'ndan 10 gün müjdesi: Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar tamamlanıyor

Bakan Uraloğlu'ndan 10 gün müjdesi: Bolu Dağı Tüneli'ndeki çalışmalar tamamlanıyor

31 Temmuz'da Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara-İstanbul yönünde başlayan tünel uzatma çalışmalarında sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çalışmaların açıklanandan 10 gün önce tamamlanacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu, tüneldeki trafik akışının pazar günü normale dönmesinin beklendiğini bildirdi.

Gündem

04.09.2024, 10:47

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’ndeki çalışmalarda artık son günler... Tünelin İstanbul istikametinde 31 Temmuz'da başlayan uzatma çalışmalarının 19 Eylül itibarıyla tamamlanması öngörülüyordu ancak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu sürenin daha kısa olacağı müjdesini verdi. Bakan Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklamada 2022'de meydana gelen heyelanın ardından bir karar aldıklarını ifade ederek geçtiğimiz yıl tünelin İstanbul-Ankara istikametinde bir çalışma yapıldığını ve tünelin 90 metre kadar uzatıldığını hatırlattı. Çalışmaların ikinci ayağının ise bu yılın 31 Temmuz'unda başladığını ve bu kez Ankara-İstanbul istikametinde bir uzatmaya gidiliğini belirten Uraloğlu, çalışmaların 10 gün daha önce tamamlanacağı müjdesini verdi. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını lanetliyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi paylaşımı: 'İsrail barbarlığını... Haberi Görüntüle

3-4 SAATLERE VARAN BEKLEMELER OLUYOR

Çalışmadan dolayı araçların farklı güzergahlara yönlendirildiğini belirten Bakan Uraloğlu, 3-4 saatlere varan beklemeler olduğunu söyledi. 

Bakan Uraloğlu, açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı: "Bunu gece gündüz ben de takip ediyorum. Arkadaşlardan bilgi alıyoruz. Trafik bu hafta sonundan itibaren artık rutin seyrine dönmüş olacak. Çalışmalarımızda bir aksilik olmazsa, muhtemelen bir 10 gün öne çekmiş olacağız. Yani 19 Eylül'e kalmadan 50 gün değil de 40 günlük bir süre sonunda inşallah bitirmiş olacağız. Muhtemelen pazar günü."

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading