Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi

Bakanlık duyurdu: 3 ayda 253 kaçak araç ele geçirdi

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü ekipleri, haziran, temmuz ve ağustos ayında gerçekleştirdikleri operasyonlarda çalıntı veya usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenen 253 araca geçit vermedi.  

Gündem

08.09.2024, 09:55

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ticari eşya kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, gümrüklü yer ve sahalarda yapılan rutin denetim ve kontroller sonucu son 3 ayda 79 araç yakalama operasyonu düzenlendi.

Gümrük sahalarına gelen araç ve yolculara yönelik gümrük tescil işlemleri esnasında, ekiplerin dikkatini çeken şüpheli görülen şahıslara yönelik inceleme başlatıldı.

Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine harekete geçti: Aramalar tek bir noktada yoğunlaştı! Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine... Haberi Görüntüle

253 KAÇAK ARAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan incelemeler sonucunda söz konusu araçlardan bazılarının çalıntı, bazılarının ise Türkiye'de parçalanmak üzere şase ve plakası değiştirilerek usulsüz bir şekilde kullanıma sunulmak üzere hazırlandığı tespit edildi.

Yapılan incelemeler sonucu harekete geçen Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü ekipleri, haziran, temmuz ve ağustosta düzenledikleri operasyonlarda 253 adet araç ele geçirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading