Yandex Metrica

Bakırköy'de feci kaza: TIR, İETT otobüsünün üzerine devrildi: Çok sayıda yaralı var!

Bakırköy'de alt geçide çarpan TIR, Halkalı Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. 8 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

Gündem

27.08.2024, 17:09

Bakırköy'de alt geçide çarpan TIR, Halkalı Eminönü seferini yapan İETT otobüsünün üzerine devrildi. Otobüs son anda tırın altında kalmaktan kurtuldu. Kazada otobüste bulunan 8 yolcu hafif yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. Ekiplerin olaya müdahalesi devam ediyor. 

2024 LGS'de hangi soru iptal edildi? LGS makara sorusu iptal mi? 2024 LGS'de hangi soru iptal edildi? LGS makara sorusu iptal... Haberi Görüntüle

AYNI YERDE 12 MART'TA 4 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

12 Mart 2024'te üs geçite çarpan TIR'ın dorsesi bir otomobilin üzerine devrilmiş, yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti. Aynı noktada bu kez üst geçide çarpan TIR bulunduğu yerde sıkıştı. 

Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız çocuğundan babasıyla ilgili şoke eden iddia! Sevda 3 gün boyunca kayıptı! İfadesi alınan 13 yaşındaki kız... Haberi Görüntüle

15 MAYIS'TA AYNI YERDE BİR KAZA DAHA 

Bakırköy'de 12 Mart'ta meydana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği üst geçit kazasının ardından, aynı noktada bir TIR kazası daha meydana geldi. 15 Mayıs tarihinde de aynı noktada benzer bir kaza yaşandı.  TIR'ın dorsesi üst geçide çarparak sıkışmıştı. Kazada  o dönem ölen ya da yaralanan olmazken, Florya istikametinde uzun araç kuyrukları oluşmuştu. 

 

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading