Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra intihar etti

Bakırköy'de travma yaratacak bir cinayet daha! Önce kadını öldürdü sonra intihar etti

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana gelen olayda, bir kişi silahla bir kadını öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gündem

10.10.2024, 16:54

Henüz 'sur cinayeti'nin etkileri hafızalardan kazınmadan Türkiye bir travma yaratacak olayla daha karşı karşıya geldi Bakırköy'de Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, silahla bir kadına ateş ettikten sonra intihar etti. Olayın ardından hastane ve çevresinde büyük panik yaşandı.

Hami Mandıralı kimdir? Hami Mandıralı'nın Milli Takım'daki görevi ne? Hami Mandıralı kimdir? Hami Mandıralı'nın Milli Takım'daki görevi ne? Haberi Görüntüle

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, hem kadın hem de şüphelinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından bölgeye güvenlik çemberi oluşturulurken, polis ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok? Taş Kağıt Makas dizisi bitti mi, neden yok? Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, hastane bahçesinde detaylı incelemelerde bulundu. Ölen kişilerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar devam ederken, cinayetin sebebine yönelik soruşturma sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading