Yandex Metrica

Bankalar yarın açık mı? 20-21 Haziran bankalar açık mı, kapalı mı? Bankalar hangi gün açılacak?

Bankalar yarın açık mı? 20-21 Haziran bankalar açık mı, kapalı mı? Bankalar hangi gün açılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurumasının ardından alınan Bakanlar Kurulu kararı ile Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartıldı. Vatandaşlar 9 gün sürecek bayram tatilinde bankaların açık mı, kapalı mı olduğunu merak ederek araştırıyor. 

Gündem

19.06.2024, 19:45

Türkiye genelinde Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak açıklanmasının ardından kapalı olacak kurumların ne zaman açılacağı merak edilerek araştırılıyor. Vatandaşlar özellikle bankaların ne zaman açılacağını merak ederek araştırıyor. 

Kurban Bayramı tatili 15 Haziran Cumartesi ile 23 Haziran pazar günü arasında olacak. Bu süre zarfında pekçok kurum ve kuruluş ise hizmet vermeyecek. Peki, bankalar yarın açık mı? 20-21 Haziran bankalar açık mı, kapalı mı?

Türkiye'de resmi kurumlar 9 günlük bayram süresince kapalı olacak. Peki bankalar bu 9 günlük tatil süresince kapalı mı olacak, yoksa 20-21 Haziran'da bankalar açık mı olacak? 

Ahmet Ali Erol kimdir? Ahmet Ali Erol neden, nasıl öldü? Ahmet Ali Erol kimdir? Ahmet Ali Erol neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

BANKALAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıf Bank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım gibi devlet bankaları ya da yarı özel bankalar resmi kurumlarla birlikte tatil edilir. Özel bankalar da bu 9 günlük resmi tatil sürecine dahildir. Peki, bankalar ne zaman açılacak?

Resmi bayram tatili 23 Haziran pazar günü sona erecek. Buna göre, 24 Haziran pazartesi tüm bankalar açık olarak vatandaşlara hizmet verecektir. 

Son dakika: Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısırlı mevkidaşı Şükrü ile Gazze diplomasisi Son dakika: Dışişleri Bakanı Fidan'dan Mısırlı mevkidaşı Şükrü ile Gazze... Haberi Görüntüle

BAYRAM TATİLİNDE EFT VE HAVALE YAPILABİLİR Mİ? 

Kurban Bayramı'nda para gönderimi yapacak vatandaşlar EFT ve havale işlemlerinin kullanıp kullanamayacaklarını merak ediyor. Peki, bayram tatilinde havale ve EFT yapılabilir mi?

Bankaların belirlediği miktarlarda FAST yöntemi ile ödeme ve havale yapılabilmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading