Yandex Metrica

Başakşehir Avrupa'dan men cezası mı aldı? Beşiktaş ve Trabzonspor'a UEFA ceza verdi mi?

Başakşehir Avrupa'dan men cezası mı aldı? Beşiktaş ve Trabzonspor'a UEFA ceza verdi mi?

Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in UEFA'dan ceza alıp almayacağı merakla bekleniyordu. Çalışmalarını tamamlayan UEFA Türk takımları için kararını açıkladı. Finansal kurallar çerçevesinde yürütülen soruşturmada Başakşehir Avrupa'dan men cezası mı aldı? Beşiktaş ve Trabzonspor'a UEFA ceza verdi mi? Beşiktaş ve Trabzonspor'a herhangi bir ceza verilmediği açıklandı. UEFA, Başakşehir'e ise ceza verdiğiniduyurdu.

Gündem

07.09.2024, 08:50

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Türk takımlarını finansal açıdan incelemeye başlamıştı. Muhtemel ceza ile karşı karşıya kalan Türk takımlarının Avruopa kupalarından men cezası alma olasılığı oldukça güçlüydü. UEFA'nın finansal durumlarını izlediği 3 Türk kulübünden Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir hakkında karar açıklandı. 

Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine harekete geçti: Aramalar tek bir noktada yoğunlaştı! Kayıp Narin dosyasında son dakika! Narin'i arayan ekipler ihbar üzerine... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR AVRUPA'DAN MEN CEZASI MI ALDI?

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) kulüplerin finansal yapılarını incelemeye devam ediyor. UEFA aldığı kararı duyurdu. RAMS Başakşehir'e şarta bağlı olarak yükümlülüklerini yerine getirmediğinde uygulanacak Avrupa'dan men cezası dahil 2024-25 sezonunda kadro sınırlaması ve 100 bin euro para cezası verdi. Başakşehir'in ise 2023-24 sezonunda öngörülen nihai finansal hedefi kısmen aşması nedeniyle kulübün, 2024-25 sezonunda futbol kazanç kuralına uymaması durumunda sonraki 3 sezonda katılmaya hak kazanacağı ilk UEFA kulüp müsabakasından men edilmesine karar verildi. Aynı zamanda kulübün 2024-25 sezonu için A Listesine kaydedebileceği oyuncu sayısının 23 ile sınırlandırılması; yeni transfer edilen oyuncuların 2024-25 sezonu için A listesine kaydedilme olanağının kısıtlanması ve 100 bin euro para cezası verilmesine karar verildi.

3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? 3 Eylül Şişli'de nerede yangın çıktı? Yangın hangi plazada başladı? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR'A UEFA CEZA VERDİ Mİ?

UEFA Beşiktaş ve Trabzonspor'a mali hedefleri yerine getirdiği için ceza vermedi. Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa kupalarında yoluna devam edecek.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading