Yandex Metrica

Başörtülü annesiyle verdiği pozu hazmedememişlerdi! Yusuf Dikeç'ten tokat gibi yanıt

Başörtülü annesiyle verdiği pozu hazmedememişlerdi! Yusuf Dikeç'ten tokat gibi yanıt

Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan ve atış tarzıyla fenomen olan Yusuf Dikeç, geçtiğimiz günlerde başörtülü annesiyle birlikte olan pozunu sosyal medyadan paylaşınca 28 Şubat zihniyetine sahip olanlar söz konusu kareye tepki göstermişti. Yusuf Dikeç, “Allah bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne ve vatan sevgisini eksik etmesin. Annesinden utanan ülkesinden de utanır. Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar.” diyerek haddini aşan yorumlara sert tepki gösterdi.

Gündem

26.08.2024, 16:31

Geçtiğimiz aylarda Fransa'da düzenlenen ve milyonlarca insanın yakından takip ettiği Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda takım arkadaşı Şevval İlayda Tarhan'la Türkiye'ye 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde gümüş madalya kazandıran ve atış tarzıyla fenomen olan Yusuf Dikeç, bu kez farklı konu ile gündem oldu.

2024 DGS tercihleri ne zaman? DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS tercihleri ne zaman? DGS tercih sonuçları ne zaman... Haberi Görüntüle

''EN DEĞERLİM''

Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan ve atış tarzıyla fenomen olan Yusuf Dikeç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "En değerlim." notuyla annesiyle birlikte olan fotoğrafını paylaştı. Maalesef, 28 Şubat kafasına sahip olan insanlar, iğrenç yorumlar yaparak olimpiyatlarda göğsümüzü kabartan başarılı sporcunun başarısını hazmedemiş olacak ki art niyetli yorumlar yaptı.

Yusuf Dikeç'in annesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafın altına yapılan çirkin yorumlar, bu kadarına de 'pes' dedirtti. Aklı başında olan sosyal medya kullanıcılarının bazıları ise Yusuf Dikeç'in paylaşımını beğeni yağmuruna tutarken olumlu yorumlarda bulundu.

Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Son dakika... Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı Haberi Görüntüle

YUSUF DİKEÇ: ANNESİNDEN UTANAN ÜLKESİNDEN UTANIR

Sosyal medyada yapılan iğrenç yorumlara yanıt veren milli sporcu Yusuf Dikeç, “Allah bu ülkenin gençlerinin kalbinden anne ve vatan sevgisini eksik etmesin. Annesinden utanan ülkesinden de utanır. Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, Zübeyde Anne’nin fotoğrafına baksınlar. O fotoğrafla ne fark görüyorlar. Ben kafama takmıyorum. Bizim yapacak işlerimiz var. Ama bu zihniyete de teslim olmayacağız. Ülkemiz daha güzel işler başaracak. ifadelerini kullandı.

Tarzıyla dünya çapında büyük ilgi gören dünyayı kendine hayran bırakan milli sporcu Yusuf Dikeç; lens, göz kapağı ve kulak koruması gibi yardımcı teçhizat kullanmadan bir eli cebinde atış tarzı, farklı branşlardaki sporcular için de sevinç gösterisi haline geldi. Dünyadaki birçok sporcu, yaşadıkları sevinci, "Yusuf Dikeç pozu"yla ifade etmeye başladı.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon çıkacak mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 3. sezon ne zaman? Yeni sezon... Haberi Görüntüle

DUPLANTIS'TEN YUSUF DİKEÇ POZU

İsveçli atlet Armand Duplantis, Stade de France'ta erkekler sırıkla atlama finallerinde 6,25 metrelik atlayışıyla Çin'de düzenlenen Elmas Lig'de kendisine ait (6,24) dünya rekorunu geliştirerek olimpiyat rekorunu kırdı ve altın madalyaya ulaştı. İsveçli sporcu Duplantis, rekor kırdıktan sonra Dikeç pozu verdi.

Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca lira kasaya girdi! Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca... Haberi Görüntüle

KENNEDY VE STONA DA AYNI POZU VERDİ 

Paris 2024'ün kadınlar sırıkla atlamadaki Avustralyalı altın madalyalı sporcusu Nina Kennedy de Yusuf Dikeç'in popüler pozunu verdi. Kennedy, 4,90 metrelik derecesiyle altın madalyaya uzanırken sevinç gösterisi Dikeç pozu oldu.

Erkekler disk atmada Jamaikalı Roje Stona, 70 metrelik derecesiyle olimpiyat rekoru kırarak altın madalyaya uzandı. Sporcu başarısını, "Yusuf Dikeç pozu" vererek kutlayanlar arasında yer aldı.

Türkiye'yi atletizmde erkekler 400 metre engel mücadelesinde temsil eden Berke Akçam yarı finale yarışı öncesinde son hazırlığını yaparken pistte Dikeç pozunu verdi.

Diğer araçları es geçip kaymakamın makam aracını aratmıştı: Bolu Valiliğinden Jandarma Komutanı hakkında açıklama Diğer araçları es geçip kaymakamın makam aracını aratmıştı: Bolu Valiliğinden... Haberi Görüntüle

MACAR YÜZÜCÜ DE BENZER POZU VERDİ

Milli yüzücüler Kuzey Tunçelli ve Emir Batur Albayrak'ın da mücadele ettiği erkekler maraton 10 kilometre mücadelesinde, Macar sporcu David Betlehem de "Yusuf Dikeç pozu"nu verenler arasında yer aldı.

Sporcuların Sen Nehri'nde mücadele verdiği maraton yüzme yarışında finişe 3. sırada giren Betlehem, sevinç gösterisi sırasında "Yusuf Dikeç pozu"yla görüntü verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve dedesine destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan Yiğit ve... Haberi Görüntüle

İRFAN CAN KAHVECİ'DEN YUSUF DİKEÇ POZU

Milli atıcı Yusuf Dikeç'in fenomen haline gelen pozu, futbol sahalarında da görülmeye başlandı.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile yaptığı maçta frikik golü attan İrfan Can Kahveci, takım arkadaşlarıyla sevinç yaşarken "Yusuf Dikeç pozu" verdi.

İskoçya'nın Rangers takımının Cyriel Dessers, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Ukrayna'nın Dynamo Kiev takımı ile yaptıkları ve 1-1 berabere kaldıkları maçta uzatma bölümünde attığı golün ardından sevinirken tribünlerden gelen desteğe Dikeç pozuyla cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı Haberi Görüntüle

AJAX MAÇINDA YUSUF DİKEÇ POZU

Öte yandan Hollanda temsilcisi Ajax'ın UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos'u 1-0 mağlup ettiği maçta gol atan Steven Berghuis, sevincini "Yusuf Dikeç pozu"yla yaptı.

Hollanda ekibi sosyal medyadaki X hesabından futbolcusunun bu görüntüsünü paylaşırken milli atıcının hesabını da paylaşıma etiketledi.

 

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading