Yandex Metrica

Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile fotoğrafını paylaştı! O fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı!

Başörtüsünü hazmedemediler: Olimpiyatlara damga vuran sporcumuz Yusuf Dikeç, annesi ile fotoğrafını paylaştı! O fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı!

Paris Olimpiyat Oyunları'na damga vuran milli sporcumuz Yusuf Dikeç, sosyal medya hesabından annesi ile bir fotoğraf paylaştı. Sosyal medyadaki bazı kişiler, Dikeç'in annesine aşağılık yorumlarda bulundu. İşte o paylaşımlar...

Gündem

25.08.2024, 13:52

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, 4 Ağustos tarihinde resmi X hesabını açtı.

X hesabını aktif olarak kullanan milli sporcu, geçtiğimiz saatlerde de annesiyle olan fotoğrafını Türkçe'de "En değerlim" anlamına gelen "My Most Precious...." notuyla paylaştı.

Fotoğrafın altına gelen çirkin yorumlar ise tepki çekti.

Temmuz 2024 işsizlik oranı yüzde kaç? Temmuz'da işsizlik azaldı mı arttı mı? Temmuz 2024 işsizlik oranı yüzde kaç? Temmuz'da işsizlik azaldı mı... Haberi Görüntüle

BAŞÖRTÜSÜNÜ HAZMEDEMEDİLER!

Yusuf Dikeç'in başörtülü annesiyle paylaştığı fotoğrafı hazmedemeyen sosyal medya kullanıcılarının yaptığı çirkin yorumlar şu şekilde:

Bir sosyal medya medya kullanıcısı, fotoğrafın altına "Maalesef rezil olduk dünyaya. Keşke annenizi paylaşmasaydınız" yorumunu yaparak başörtüsünden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Başka bir sosyal medya kullanıcısının "Off rezil olduk. Sarışın normal bir kadın bulamadınız mı?" yorumu da tepkilere neden oldu.

Cinayette Antalya detayı: Narin Güran'ın amcası 5 kez kimi aradı? Cinayette Antalya detayı: Narin Güran'ın amcası 5 kez kimi aradı? Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Fotoğrafa yapılan çirkin yorumlara sosyal medyadan tepki yağdı. Bazı kullanıcılar "Yusuf Dikeç" etiketi altında, yapılan aşağılık yorumlara tepki gösterdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

1

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading