Yandex Metrica

Batı'nın gerçek yüzü: Sözde 'Özgürlükler ülkesi' Filistin'e destek paylaşımı yapan Türk vatandaşını ifadeye çağırdı

Batı'nın gerçek yüzü: Sözde 'Özgürlükler ülkesi' Filistin'e destek paylaşımı yapan Türk vatandaşını ifadeye çağırdı

Almanya'da yaşayan Elmas Kazdal adlı Türk vatandaşı, sosyal medya hesabından Filistin'e destek paylaşımında bulundu ve Alman savcı tarafından ifade verilmeye çağrıldı. Kazdal, "Almanya`nın bu yaptığı iki yüzlülüktür. Buradan bir ceza çıkarsa bu Alman demokrasisinin ayıbı olur" dedi.  

Gündem

17.09.2024, 17:57

Almanya'nın Dannstadt kentinde yaşıyan Elmas Kazdal adlı Türk vatandaşı, sosyal medya hesabı üzerinden Siyonist İsrail'in saldırılarına karşı Filistin'e destek veren bir paylaşımda bulundu.

Kazdal, paylaşımının ardından ifadesi alınmak için savcılığa çağrıldı. Filistin'e destek veren paylaşımları gerekçe gösterilen Kazdal Odatv'ye konuştu.

Kazdal, İsrail'in insanlık dışı saldırılarında Alman hükümetinin baştan beri gösterdiği tavır ve İsrail politikasını bildiği için olanlara şaşırmadığını dile getirdi.

15 Eylül'de İstanbul'da kapalı yollar listesi | Fatih, Eyüpsultan, Beşiktaş Beyoğlu'nda yollar saat kaçta açılacak? 15 Eylül'de İstanbul'da kapalı yollar listesi | Fatih, Eyüpsultan, Beşiktaş... Haberi Görüntüle

"ALMANYA'NIN YAPTIĞI İKİ YÜZLÜLÜKTÜR"

Kazdal ifadeye çağırılması ile ilgili şunları söyledi:

"Yarın kendilerine de söyleyeceğim. Benim paylaştığım düşüncelerim ifade özgürlüğü kapsamındadır. Her fırsatta dünyaya ifade özgürlüğü, düşünce özgürlüğü dersi vermeye kalkan Almanya`nın bu yaptığı iki yüzlülüktür, çifte standarttır.

Buradan bir ceza çıkar mı? Umuyorum çıkmaz. Çıkarsa bu Almanya’nın, Alman demokrasisinin ayıbı olur.

Alman kamuoyu da Almanya`nın bu tavrına razı değil. Devleti temsil eden polis ile Almanya'nın İsrail politikalarını kabul etmeyen, sorgulayan halkı sokaklarda karşı karşıya geliyor."

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading