Batuhan Karacakaya diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı çok kızmıştı Batuhan Survivor'dan gidiyor mu?

Batuhan Karacakaya diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı çok kızmıştı Batuhan Survivor'dan gidiyor mu?

TV8'in sevilen yarışma programlarından Survivor vatandaşlar tarafından sıkça takip ediliyor. Hemen hemen her gün son gelişmelerin arama motorunda aratıldığı yarışma programında Survivor yarışmacılarına dair son gelişmeler yakın takibe alınıyor. Peki Survivor'da bu hafta neler oldu? Survivor'a sonradan katılan Batuhan Karacakaya diskalifiye mi oldu? Batuhan Karacakaya ile yaşanan gelişmeleri Survivor Ekstra programında anlatan Acun Ilıcalı, başarılı yarışmacı hakkında şoke eden detayları anlattı. Peki Acun Ilıcalı'yı sinirlendiren bu olay ne? Batuhan Karacakaya Survivor All Star'dan diskalifiye mi oluyor?

Gündem

10.05.2024, 00:57

Survivor All Star'a sonradan dahil olan Batuhan Karacakaya, Survivor'dan eleniyor mu? Batuhan Karacakaya'ya ilişkin son gelişmeleri aktaran Acun Ilıcalı, başarılı yarışmacının annesi ile olan tartışmasını konut olduğu Survivor Ekstra programında anlattı. 

18 Ekim bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Galatasaray, Fenerbahçe'nin maçı var mı? 18 Ekim bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün Galatasaray,... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN TWİTİ NAMUSUMUZ DOKUNDU

Survivor All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın annesinin attığı twitin kendisini çok üzdüğü belirten Acun Ilıcalı, "Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin twiti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" ifadelerini kullandı.

Saadet Partili Recai Kutan kimdir, nereli, kaç yaşında? Recai Kutan öldü mü, neden öldü? Saadet Partili Recai Kutan kimdir, nereli, kaç yaşında? Recai Kutan... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLUR?

Bu sezonun çok heyecan verici olduğunu ifade eden Acun Ilıcalı programda sunucusunun Survivor All Star şampiyonunun kim olacağına dair soru sormasını üzerine, "Şu an Ogeday bir adım önde ama Survivor sürprizlerin yarışması. Sağlam bir Turabi olsaydı, Ogeday'a %51 vermezdim. Turabi'nin bitiriciliği olağanüstü boyutta. Finale ikisi kalsaydı, hangisi kazanır deseniz, kafa kafaya derdim" şeklinde konuştu.

Tek tırnaklı eti nedir? Tek tırnaklı hayvanlar neden yenmez? Tek tırnaklı eti nedir? Tek tırnaklı hayvanlar neden yenmez? Haberi Görüntüle

BATUHAN KARACAKAYA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

TV8'in sevilen programlarından Survivor All Star'da Batuhan Karacakaya diskalifeyi mi oldu? Batuhan Karacakaya Survivor All Star'dan eleniyor mu? Batuhan Karacaka neden diskalifiye oldu? Survivor All Star yarışmasını takip eden vatandaşlar arama motoruna sıkça bu soruları soruyor. 2024 Survivor All Star yarışması tüm hızıyla devam ederken Batuhan Karacakaya'nın diskalifiye olduğuna dair yeni bir gelişme yaşanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading