Yandex Metrica

Sitede Ara

Batur'dan İmamoğlu'na kaçak villa yanıtı! 'Hüzünle izlemeyin, gıptayla takip edin'

Batur'dan İmamoğlu'na kaçak villa yanıtı! 'Hüzünle izlemeyin, gıptayla takip edin'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Dr. M. Ejder Batur, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın İstanbul Boğazı'ndaki kaçak villanın yıkılmasına ilişkin açıklamalarına yanıt verdi. 

Gündem

05.09.2024, 20:54

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Dr. M. Ejder Batur, İstanbul'da yıkılan kaçak yapıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, İstanbul Büyükşehir Belediye Baikanı İmamoğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. 

Ekrem İmamoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İBB'nin sorumluluğundaki Vaniköy'de bulunan kaçak villayı yıkmasına tepki gösterdi.

İmamoğlu, bir muhabirin konuyu hatırlatması üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medya bakanlığı... Hüzünle izliyorum arkadaşları. Milletimiz adına kötü bir sınav veriyorlar. Bir oyuncak bulduk üstünde ne yaparız diye hareket etme anlayışı tam da Bakanlığa ve Bakan'a yakışıyor. Üzülüyorum bu tür seviyelere inmelerine..."

İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen merdiven ikiye ayrıldı İstanbul'da metroya binmek isteyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı: Yürüyen... Haberi Görüntüle

EJDER BATUR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Dr. M. Ejder Batur İmamaoğlunun bu sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

Batur, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kuallandı:

"Hüzünle izlemeyin, üzülmeyin; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’mızın çalışmalarını gıptayla takip edin. Bu arada oyuncak dediğiniz İstanbul Boğazı; ekibinizin korumakla mükellef olduğu Dünya’nın incisi…"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading