Yandex Metrica

DOLAR

34.05

%0.2 expand_less

EURO

37.64

%-0.2 expand_more

ALTIN

2733.80

%0.2 expand_less

BIST

9793.80

%0.23 expand_less

BTC ($)

55229.00

%1.57 expand_less

Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini neden öldürdü?

Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini neden öldürdü?

Eski siyasetçi ve bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu kayınvalidesini öldürdü. Anneannesi ile henüz bilinmeyen nedenlerden tartışmaya başlayan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener anneannesini silahla vurarak öldürdü. Peki Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini neden öldürdü? 

Gündem

01.08.2024, 09:08

Eski bakanlardan ve Abdüllatif Şener'in acı günü... Oğlu katil oldu kayın validesi hayatını kaybetti. Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener anneannesi ile henüz bilinmeyen nedenlerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlendi. Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı. Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Bedirhan Şener anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve güvenlik ekipleri ise eve bir süre giremedi. Daha sonra Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan gelişmelerin ardından Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini neden öldürdü? soruları sorulmaya başlandı.

Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Bakan Tekin duyurdu: 81 ildeki okullarda şehitlere saygı duruşu! Haberi Görüntüle

BEDİRHAN ŞENER KİMDİR?

Bedirhan Şener eski siyasetçi Abdüllatif Şener'in oğludur. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bedirhan Şener anneannesi Leyla Çetiner'i rehin aldıktan sonra henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı silahla vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin mudahalesine rağmen Leyla Çetiner hayatını kaybetti. 

Bedirhan Şener Ankara'da ikamet ediyordu. 

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in yaşı ve eğitimine dair ise henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor.

Bedirhan Şener anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Bedirhan Şener gözaltına alındı.

Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Otobüs durağında görülmemiş evlenme teklifi! Kriterleri görenleri şaşkına çevirdi Haberi Görüntüle

ABDULLAH ŞENER'İN OĞLU ANNEANNESİNİ NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen nedenlerle çıkan tartışma büyüdü. İddiaya göre; Bedirhan Şener daha sonra anneannesini rehin alarak silahla vurdu. Leyla Çetiner hayatını kaybetti. Olayın nedeni ise henüz belli olmadı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading