Behzat Ç. hem köpeklere hem dostlarına bakıyor: Ademciğim, al bu 12 milyon senindir

Behzat Ç. hem köpeklere hem dostlarına bakıyor: Ademciğim, al bu 12 milyon senindir

Etimesgut'un CHP'li belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu, nisan ayında birlikte tiyatro sahnesine çıktığı arkadaşı Adem Aydil'e 12 milyon liralık ihale verdi.

Gündem

19.10.2024, 19:58

Ankara'da Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, icraatlarıyla şimdiden tarihe geçti. 31 Mart 2024 seçimlerinde belediye başkanı seçilen CHP'li ünlü aktör, köpeklere olduğu kadar dostlarına da düşkünlüğünü ispatladı. 

Beşikçioğlu'nun 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler için belediye kasasından toplamda 12 milyon 567 bin Türk Lirası harcadığı, 3 günlük organizasyon ihalesini de eski rol arkadaşı Adem Aydil'e verdiği ortaya çıktı. 

İDA Yapım Medya adlı firmanın sahibi tiyatrocu Adem Aydil, Beşikçioğlu'ndan aldığı ihaleyle ihya oldu. Etimesgut Belediyesi'nden ödenek alma niyetiyle Şubat 2024'te kurulan şirket, bu amacına sadece birkaç ay sonra ulaştı. 

Erdal Beşikçioğlu

Skandalı ortaya çıkaran isim, AK Parti Etimesgut Grup Başkanvekili Uğur Çağlar oldu.

Yaptığı açıklamada Çağlar, "Etimesgut Belediyesi gibi büyük bir yapılanma, sermayesi 100 bin TL olan tek ortaklı bir limited şirkete ihale veriyor. Bu şirketin sahibinin Adem Aydil olduğunu gördük. Aydil, Beşikçioğlu'nun rol arkadaşı. Tiyatroya mı hizmet edeceğiz, tiyatroculara mı hizmet edeceğiz?" ifadelerini kullandı. 

Son uçuşu oldu! THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti! Son uçuşu oldu! THY pilotu uçuş sırasında hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

USTA AKTÖR KÖPEKLERİ ÇOK SEVİYOR 

Tiyatrocu Aydil, şirket kurduktan 2 ay sonra Erdal Beşikçioğlu ile aynı sahnede rol aldı. Tatbikat Sahnesi'ndeki 'Acting' oyununda Beşikçioğlu ile Aydil'e Fatih Sönmez eşlik etti. 

Tiyatro oyununda aktör-yönetmen Robert'i canlandıran Beşikçioğlu, başkanlığı sırasında sahneye çıkmasına ilişkin "Sanat hiçbir zaman bırakılamaz. Nefes almak gibidir. Nefes almayı bırakamazsın" yorumu yapmıştı. 

Behzat Ç. dizisinin usta aktörü CHP'li başkan, nisan ayındaki tiyatro oyununu izleyen günlerde sahne arkadaşı Adem Aydil'e 12 milyonluk ihaleyi verdi. 

Beşikçioğlu ağustos ayında Etimesgut'ta bir çocuğa saldıran köpeği, Geçici Hayvan Bakım Evi'nde 10 gün beklettikten sonra saldırı noktasına tekrar bıraktırmıştı. 

Halkın tepkisine aldırmayan Beşikçioğlu, başıboş sokak köpeklerinden bazılarını belediyede işe aldığını duyurmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading