Yandex Metrica

Bekir Karasu kimdir? Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni bulundu!

Bekir Karasu kimdir? Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni bulundu!

Bekir Karasu kimdir? Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde görevli 59 yaşındaki Prof. Dr. Bekir Karasu 5 gün önce evinden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Yakınları polise kayıp başvurusunda bulunurken ekipler arama çalışmalarını genişletti. Prof. Dr. Bekir Karasu'dan gelen haber herkesi üzdü. Prof. Dr. Bekir Karasu Porsuk Çayı'nda elleri iple bağlanmış şekilde cansız bedeni bulundu. 

Gündem

02.07.2024, 09:12

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) görevli öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni 5 gün sonra Porsuk Çayı'nda bulundu. Prof. Dr. Bekir Karasu, geçen 27 Haziran’da evinden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Prof. Dr. Bekir Karasu'nun elleri iple bağlı şekilde cansız bedeni sudan çıkartıldı. Ekiplerin olayla ilgili geniş çalışması devam ediyor. 

Bakan Şimşek'i hedef almışlardı! İBB hesabından ahlaksız paylaşıma soruşturma Bakan Şimşek'i hedef almışlardı! İBB hesabından ahlaksız paylaşıma soruşturma Haberi Görüntüle

PROF. DR. BEKİR KARASU KİMDİR?

Eskişehir’de 5 gün önce evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun bulunması için başlatılan çalışmada ne yazık ki Karasu'nun cansız bedeni bulundu. 

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nca cinayet soruşturması başlattı.

5 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Prof. Dr. Bekir Karasu'nun Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde görevli olduğu öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading