Yandex Metrica

Bekir Yunus Uçar kimdir? Neden öldü?

Bekir Yunus Uçar kimdir? Neden öldü?

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Haberin duyulmasının ardından Bekir Yunus Uçar kimdir? Bekir Yunus Uçar neden öldü? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. Vefat haberinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da taziye mesajı yayımladı.

Gündem

26.08.2024, 08:46

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar hayata gözlerini yumdu. 51 yaşında olan Bekir Uçar devlette pek çok önemli kurumda görev yapmıştı. Bekir Yunus Uçar'ın kim olduğu ise arama motorlarına sorulmaya başlandı. 

Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine 'NARKOÇELİK' darbesi: 42 ilde çok sayıda sokak satıcısı... Haberi Görüntüle

BEKİR YUNUS UÇAR KİMDİR?

Bekir Yunus Uçar Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı olarak görev yapıyordu. Motosiklet ile yaşama büyük önem veren Bekir Yunus Uçar pek öok önemli kurumda da görev yapmıştı.

2019 yılında Milli Piyango’nun başına getirilmişti. 

Bekir Yunus Uçar aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bekir Yunus Uçar 51 yaşında kaldırıdğı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

Uçar’ın naaşı, yarın Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Kozlu Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İzmir'i sağanak vurdu yollar çöktü: Araçlar ağır hasarlı İzmir'i sağanak vurdu yollar çöktü: Araçlar ağır hasarlı Haberi Görüntüle

BEKİR YUNUS UÇAR NEDEN ÖLDÜ?

Bekir Yunus Uçar'ın geçirdiği kalp krizi sonrası öldüğü belirtildi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bekir Yunus Uçar'ın vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Bakan Bak mesajında "Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği haberini büyük üzüntüyle öğrendim. Merhum Uçar'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve spor camiamıza başsağlığı diliyorum." dedi.

UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne olur? UEFA Uluslar Ligi nedir, neden önemli? Uluslar Ligi'nde yenilince ne... Haberi Görüntüle

TMF NEDİR?

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Türkiye'de motosiklet sporları faaliyetlerini yürütmek, bu alandaki faaliyetlerin gelişmesini ve yurt sathına yayılmasını sağlamak, bu konularda her türlü düzenlemeyi yapmak, kararlar almak ve uygulamakla yetkili kurumdur.

 

***********

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading