Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü!

Beklenen sondan kaçamayacaklar! MSB'den güzel haber: 22 terörist öldürüldü!

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK terör örgütüne peş peşe darbeler indirmeye devam ediyor. MSB son olarak yürüttüğü başarılı operasyonlarla 22 teröristi cehenneme gönderdi. 

Gündem

27.09.2024, 15:05

Irak ve Suriye’nin kuzey bölgelerindeki terör operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, son operasyonlarda 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Eski tip sürücü belgeleri kaldırılıyor! Yeni tip sürücü belgelerine başvuru için son gün ne zaman? Eski tip sürücü belgeleri kaldırılıyor! Yeni tip sürücü belgelerine başvuru... Haberi Görüntüle

KARARLI MÜCADELEYE BAŞARILI OPERASYONLARLA  DEVAM 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Mehmetçiğin kararlı mücadelesinin hız kesmeden devam edeceği vurgulanarak, teröristlerin saklandıkları her noktada tespit edilip etkisiz hale getirileceği belirtildi.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi olur mu? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Eylül ayında faiz indirimi... Haberi Görüntüle

"MEHMETÇİĞİN NEFESİ TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!"

5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız kazandı 5 yılda 200 milyar TL'lik yatırım! Türkiye'de Ar-Ge çalışmaları hız... Haberi Görüntüle

"TERÖRİSTLER KENDİNİ BEKLEYEN SONDAN KAÇAMAYACAK"

Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz günlerde, "Kilit kapanmaktadır. Kendisini bekleyen sona yaklaştığını anlayan terör örgütü dezenformasyona başladı. Bunlar beyhude çabalardır. Terör örgütü kendini bekleyen sondan kaçamayacaktır" açıklamasında bulunmuştu. 

19 Eylül Gaziantep Haluk Levent konseri saat kaçta başlayacak? Konser ne zaman ve nerede yapılacak? 19 Eylül Gaziantep Haluk Levent konseri saat kaçta başlayacak? Konser... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE DEVLETİ TERÖRİSTANA ASLA GEÇİT VERMEYECEK"

Bakan Güler "Orada PKK/PYD bağlantılı bir oluşuma izin vermeyeceğiz. Bunu zaten daha önce de defalarca dile getirmiştik. Burada bir kez daha bunu muhataplarımıza ifade ettim. Türkiye Cumhuriyeti, teröristana asla geçit vermeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımızda bunu defalarca vurguladı." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading