Yandex Metrica

Sitede Ara

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu

Belçikalı kadın Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Kur'an-ı Kerim'den etkilenerek Müslüman olmayı seçen Belçikalı Patricia Katalin Bergman, İslamiyet'i kabul edip "Fadile" adını aldı.

Gündem

08.09.2024, 15:17

Silopi İlçe Müftülüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Belçikalı Patricia Katalin Bergman'ın, İslam diniyle ilgili internetten araştırmalar yaptığı ve Kur'an-ı Kerim'den derinden etkilenerek Müslüman olma kararı aldığı belirtildi. Misafir olarak geldiği Silopi'de İlçe Müftülüğüne başvuran Bergman için ihtida töreni düzenlendi.

KYK yurt ek yerleştirme 2024 | Yedek listede olanlar KYK yurtlarına kayıt yaptırabilir mi? KYK yurt ek yerleştirme 2024 | Yedek listede olanlar KYK... Haberi Görüntüle

KUR'AN TİLAVETİYLE BAŞLAYAN MERASİM

Merasim, Kur'an tilaveti ile başlarken, İlçe Müftüsü Ferit Bilgin, Bergman'a İslam dini hakkında detaylı bilgiler verdi. Ardından, Bergman, Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu ve "Fadile" ismini aldı.

İlçe Müftüsü Bilgin, Müslüman olan kadını tebrik ederek ona ihtida belgesi, Kur'an-ı Kerim ve çeşitli dini eserler hediye etti.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading