Benzine zam mı gelecek? 3 Temmuz Çarşamba benzin ne kadar olacak?

Benzine zam mı gelecek? 3 Temmuz Çarşamba benzin ne kadar olacak?

Araç sahpleri güne benzin ve motorine zam yada indirim olup olmadığını araştırarak başlıyor. Temmuz ayına girdiğimiz şu günlerde araç sahiplerini üzen gelişme yaşandı. Temmuz ayıyla birlikte ÖTV zamları gündemdeki yerini koruyor. Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksinin (Yİ-ÜFE) açıklanmasıyla birlikte benzin, motorinin yanı sıra LPG grubuna da zam bekleniyor.

Gündem

01.07.2024, 15:19

3 Temmuz'da açıklaacak enflasyon verileri milyonlarca kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Memurlar ve emekliler maaşlarına yapılacak zam oranı için beklerken 3 Temmuz Çarşamba günü Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) açıklanacak. Bu verinin de belli olmasıyla akaryakıt, alkol ve sigara ürünlerinin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) maktu tutarlarına yaklaşık yüzde 20 oranında otomatik zam yapılacak.

Berivan Önala kimdir? Neden öldü? Katilinin 22 suç kaydı çıktı! Berivan Önala kimdir? Neden öldü? Katilinin 22 suç kaydı çıktı! Haberi Görüntüle

3 TEMMUZ AKARYAKITA ZAM MI YAPILACAK?

NTV'de yer alan habere göre; benzinin litresi 42.40 TL’den 44.67 TL’ye, motorin 42.51 TL’den 44.64 TL’ye yükselebilir. LPG grubunda da 1,80 TL fiyat artışı bekleniyor.

Yarın Zonguldak 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta okullara yağmur tatili var mı? Yarın Zonguldak 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe Zonguldak'ta okullara... Haberi Görüntüle

ÖTV KAYNAKLI FİYAT ARTIŞLARI BEKLENİYOR

Kaynaklar, "Akaryakıt fiyatlarında, platts değerleri doğrultusunda bir değişiklik gözükmüyor ancak TÜİK verileri açıklandıktan sonra hem akaryakıt ürünlerinde hemde otogaz (LPG) ürününde 03.07.2024 tarihinden geçerli olacak şekilde ÖTV kaynaklı fiyat artışı bekleniyor" açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading